Campionate

O jurnalistă spaniolă, victima unor atacuri oribile pentru o întrebare pusă la conferință lui Ancelotti: „Mi-au spus că mă vor viola”

+27 Foto
Foto: Instagram

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 03 May 2023

Maria Moran, reporter la GOL TV și beIN Sports, fosta soție a fotbalistului olandez Jasper Cillessen, a făcut plângere la poliție după insultele și amenințările primite pe rețelele de socializare. Îl întrebase pe Carlo Ancelotti dacă Vinicius ar învăța o lecție în cazul în care ar fi eliminat!

Totul a început la o conferință de presă a lui Carlo Ancelotti. O jurnalistă spaniolă, Maria Moran, reporter la GOL TV și la beIN Sports, l-a întrebat pe antrenorul lui Real Madrid: „Credeți că Vinicius ar interpreta un cartonaș roșu ca o lecție pentru aceste proteste continue împotriva arbitrilor?". Tehnicianul italian a răspuns: „Un cartonaș roșu? Nu are nevoie de roșu, doar asta îi mai lipsește, e suficient cu toate aceste cartonașe galbene primite".

O jurnalistă a fost amenințată pentru întrebarea pe care i-a pus-o lui Carlo Ancelotti

Din acel moment, Maria Moran, fosta soție a portarului olandez Jasper Cillessen (ex-Ajax, Barcelona și Valencia, acum la Nijmegen), a fost ținta unor atacuri oribile pe rețelele de socializare. Insulte la adresa ei și a fiicei sale în vârstă de 18 luni, amenințări cu agresarea lor, amenințări cu moartea.

„Mi-au spus că mă vor viola, că fata mea e o bastardă, jigniri față de un bebeluș... Totul apare în plângerea făcută la poliție”, a anunțat Maria pe Instagram. Câteva din mesajele postate de jurnalista iberică: „Meriți tot ce ți se întâmplă, cățea nenorocită" sau „Fața acestei c... mă excită" sau „Vreau s-o f... pe ea, pe fata ei, pe mama ei, pe toată familia ei nenorocită" sau „Bebelușul e o fiică bastardă, nerecunoscută de un fotbalist".

Maria Moran, scrisoare tulburătoare: „Au încercat să mă facă să mă simt ca un gunoi”

În luna martie, Maria Moran a postat o scrisoare tulburătoare, în care îl acuză pe Cillessen că, după ce s-au despărțit, acestuia nu îi pasă de copilul lor și a refuzat să plătească 1.200 de euro când fetița a fost internată.

„Draga mea fiică, viața este o călătorie minunată, însă e complicat să fii femeie în această lume. Din nefericire, mama ta a trebuit să tacă și să încerce să câștige lupte contra unor oameni puternici, care au crezut că banii pot cumpăra totul, cu excepția dragostei și a demnității. Am fost amenințată de oameni convinși că pot decide asupra alegerilor mele. Am îndurat insulte, am tăcut, mi-a fost teamă că te voi pierde pe tine, mi-a fost teamă că îmi voi pierde serviciul", a scris Maria.

„Doi ani au încercat să mă facă să tac, să par mică, să mă simt ca un gunoi. Au încercat să mă facă să-mi fie rușine că eram însărcinată. De ce? Pentru că el era un campion, iar eu eram văzută ca o femeie de moravuri ușoare".

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.