Nationala

Big Brother

Articol de Ionuţ Petrişor, Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Din cei 25 de “tricolori” aflaţi în lotul lărgit pentru Euro, selecţionerul va renunţa la doi pînă pe 28 mai.

Victor Piţurcă trebuie să renunţe la trei dintre jucătorii a­nun­ţaţi în lotul lărgit pentru Euro! Din lista de 25, se­lec­ţionerul va renunţa la două nume! El va trage con­clu­ziile, cel mai probabil, după primele zile ale cantonamentului de la Mogoşoaia, care va începe pe 22 mai. A­tunci, va începe cu a­de­vărat munca pentru e­chi­pa naţională!

Chiar dacă nu lasă să se vadă, printre ju­cători atmosfera este a­se­mănătoare celei de la con­cursu­rile gen Big Brother. Pe cine va lăsa se­lecţionerul acasă?

Cristea, Moţi şi Ghionea au cele mai mari emoţii

Adrian Cristea, Moţi sau Ghio­nea sînt jucătorii care ar putea pă­ră­si lotul De ce? Pentru că Pi­ţur­că are la dispoziţie în echipă mai mulţi jucători care pot evolua ca fundaşi centrali, astfel ar putea renunţa la Moţi, un de­bu­tant, dar şi la Ghionea, care a revenit pe gazon după o lungă perioadă de inac­ti­vi­tate. Un alt jucător pe lista neagră pare a fi mijlocaşul “cîinilor”, Adrian Cris­tea. Piţurcă este nemulţumit de randamentul lui Cristea şi chiar a avut o discuţie mai tare cu acesta. “Tu nu poţi să dai mai mult de atît? Ai calităţi, dar trebuie să fii mai rău pe teren”, i-a transmis Piţi mij­lo­caşului. Aces­ta a ridicat din u­meri: “Ăsta sînt, nea Piţi!”. Printre cei care ar mai putea fi nominalizaţi să rămînă a­ca­să se mai află Deac, dar şi Florin Bratu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.