Liga 1

Detalii de la tratativele cu omul de bază de la FCSB: „A vrut mai mulți bani. Am zis «nu», apoi a semnat!”

Thomas Neubert, primul din stânga, este om de bază la FCSB // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  Thursday, 04 May 2023

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a explicat cum au decurs negocierile cu preparatorul fizic Thomas Neubert (54), care a semnat prelungirea contractului pe 3 ani, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat astăzi în exclusivitate.

Thomas Neubert, unul dintre cei mai importanți oameni din staff-ul FCSB, a semnat prelungirea înțelegerii cu clubul lui Gigi Becali, deși era curtat de echipe străine precum Ferencvaros și Ludogorets.

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat vestea anunțată inițial de GSP.ro, precizând că neamțul va rămâne la același nivel salarial, deși ceruse o mărire. El primește 10.000 de euro lunar la FCSB, o remunerație cu care bate chiar unii antrenori principali din SuperLigă.

Gigi Becali, detalii de la negocierile cu Thomas Neubert: „Mai mulți bani? Nu!”

„A încercat și el, ca orice om, să ia mai mulți bani. Nu i-a reușit. Se plângea că mai are puțin contract, că nu știe ce să facă...

Am întrebat pe cât vrea contract. «Pe 3 ani». «Făceți-i contract pe 3 ani». A vrut mai mulți bani, prime mai mari. Am zis «nu», facem contract pe 3 ani, dar sumele nu le mărim

A stat două săptămâni, s-a gândit, și acum e fericit, din câte am înțeles”, a dezvăluit Becali la „DigiSport Special”.

Thomas se află la al treilea mandat la FCSB. El a revenit la București în 2020, atunci când germanul și Toni Petrea au ieșit din staff-ul lui Reghecampf, ai cărui asistenți fuseseră de-a lungul unui deceniu.

În favoarea readucerii lui Thomas argumentase cel mai des Ilie Dumitrescu, el îl sfătuise de câteva ori pe Becali să-i plătească suficienți bani lui Neubert ca să-l atragă înapoi.

„FCSB are mulți fotbaliști tineri pe care speră să-i vândă, iar pentru dezvoltarea lor ar conta enorm să lucreze cu un preparator fizic foarte bun, pentru că jucătorii români suferă mai ales la capitolul acesta al condiției fizice” a fost argumentul pe care fostul mare fotbalist l-a tot repetat în declarațiile publice.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.