Liga 1

Vali Moraru, primul dialog cu Gigi Becali după ce a urlat la patronul FCSB: „Asta m-a deranjat!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 04 mai 2023

La aproape două săptămâni după ce a urlat în direct la Gigi Becali, Vali Moraru i-a prezentat scuze în direct patronului FCSB.

Gigi Becali și Vali Moraru, moderatorul emisiunii „DigiSport Special”, au dialogat din nou joi. La finalul intervenției, Vali Moraru i-a prezentat scuze lui Gigi Becali pentru modul în care a reacționat la ultima discuție.

Vali Moraru i-a prezentat scuze lui Gigi Becali

Vali Moraru: „Vreau să îmi cer scuze pentru tonul pe care l-am avut. Cred în continuare în ceea ce v-am transmis, dar tonul a fost nepotrivit.”
Gigi Becali: „Domnul Moraru, hai să vă spun ceva. Dacă eram supărat, nu intram acum. Dumneata ești un om calm, cu minte. Dacă ți-ai ieșit din fire...Dacă era altul, poate țipam și închideam telefonul. Dar nu ai avut dreptate. Știi de ce? Eu nu aveam treabă cu dumneata. Aveam treabă cu Avram.” 

Vali Moraru: „Și asta m-a deranjat, domnule Becali. Nu-i puteți spune unui om cu care lucrez când să zâmbească sau nu” 
Gigi Becali: „Eu nu am spus când să zâmbească. Eu mi-am spus părerea. Dar și el se putea apăra, că nu e băiat prost. El zâmbea și dumneata țipai pentru el. Zicea «Proștilor, certați-vă voi pentru mine, că eu râd». Cam așa ceva”
Vali Moraru: „Da, până la urmă cred că așa s-a văzut”

Gigi Becali i-a provocat furia lui Vali Moraru la TV: „Ne mai permiteți ceva? Nu putem să avem păreri?!” 

„Domnule Becali, nu ne mai ordonați ce să facem! Nu putem să avem păreri?! Am spus că Steaua a fost furată azi, ce mai vreți? Nu poate să zâmbească omul, să spună că a fost portocaliu? Ne mai permiteți ceva? Mai lăsați-ne și pe noi să ne spunem părerea! Ne certați? Dar certați-vă cu Burleanu, pe care l-ați ales! I-ați dat votul, ce mai vreți de la el?”, a spus Vali Moraru pe 24 aprilie.

VIDEO Totul despre FCSB - Sepsi

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.