Liga 1

Rotaru a dezvăluit ce i-a scris Andrei Ivan la două noaptea, după penalty-ul ratat cu FCSB: „Nea Mihai...”

Andei Ivan, după CS Universitatea - FCSB 1-2

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 04 mai 2023

Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, a dezvăluit ce i-a scris Andrei Ivan (26 de ani) în seara meciului cu FCSB (1-2), după ce a ratat un penalty într-un moment decisiv, la 0-1. 

În minutul 83 al meciului cu FCSB, la scorul de 1-0 pentru roș-albaștri, oltenii au avut șansa egalării, dar Andrei Ivan a executat lamentabil un penalty dictat pentru Craiova.

„Este de neînțeles. Cred că dacă ar repeta de 100 de ori, să încerce să dea așa, nu ar reuși. Aici sunt și alte posibile explicații, de exemplu că nu știu care jucător de la FCSB săpase în gazon. Dar nu contează, aceste lucruri se practică. Trebuie să fii stăpân pe tine și să treci peste”, a comentat Mihai Rotaru în această seară, la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Mihai Rotaru a dezvăluit ce i-a scris Andrei Ivan la două noaptea, după penalty-ul ratat cu FCSB

Ulterior, finanțatorul de la CSU Craiova a dezvăluit că Ivan i-a scris un mesaj chiar în acea noapte, la aproximativ 3 ore de la finalul partidei:

„Mi-a dat mesaj undeva la două noaptea. Nu am vorbit cu el după meci, mi-a dat mesaj la două sau trei noaptea și mi-a spus: «Nea Mihai, îmi pare nespus de rău că am dezamăgit atâta lume. Mă simt neputincios în acest moment, nu știu ce să fac»”.

În ciuda ratării costisitoare a lui Ivan, Rotaru face scut în jurul atacantului:

„Avem datoria noastră, ca și club, să sprijinim oamenii care sunt lângă noi, care lucrează cu noi, fie că sunt antrenori, jucători, contabili sau preparatori fizici.

Asta trebuie să fim, o familie. Așa cum Craiova Maxima a fost o familie. Trebuie să-l sprijinim pe Andrei, este un jucător foarte bun, care are o perspectivă bună, pentru că încă este tânăr, și trebuie să-i fim alături”.

A fost ratarea care ne-a durut foarte, foarte tare. Pe mine m-a durut că în loc să ne concentrăm, noi stăteam să ne consolăm. Trebuia să ridicăm capul sus și să ne batem!

- Mihai Rotaru, finanțator CSU Craiova

Tot din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.