Liga 1

Întrebat despre eșecurile Craiovei, Rotaru a citat din Antetokounmpo: „Chiar așa este”

Mihai Rotaru

Articol de Daniel Grigore  —  Thursday, 04 May 2023

Întrebat despre clacările Universității Craiova în momente-cheie, finanțatorul clubului, Mihai Rotaru, a citat din celebrul discurs al baschetbalistului Giannis Antetokounmpo.

Într-o intervenție în direct la TV, numărul 1 din conducerea clubului din Bănie a fost întrebat despre tendința Universității de a claca în momentele-cheie.

Moderatorul a amintit de în meciul cu FCSB (pierdut, 1-2) și de înfrângerea din meciul decisiv pentru titlu din sezonul 2019/2020, 1-3 pe teren propriu cu CFR Cluj.

„Nu vă puneți întrebări despre motivul pentru care se întâmplă?”, a fost chestionat Rotaru.

Întrebat despre eșecurile Universității Craiova, Mihai Rotaru a citat din Antetokounmpo

În răspunsul său, finanțatorul de la CS Universitatea a citat din discursul celebru pe care baschetbalistul Giannis Antetokounmpo l-a ținut recent.

„Sunt momente din care învățăm să creștem, să suferim, să ridicăm capul, pentru că este sport. Chiar am văzut (n.r. - discursul), Michael Jordan a jucat 15 sezoane, dintre care în 6 a câștigat titlul. Înseamnă că celelalte sunt sezoane ratate? Nu!

Da, este o vorbă la modă și mi s-a părut foarte interesantă. Chiar așa este. Noi trebuie să creștem”, a spus Rotaru la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Discursul viral al lui Giannis Antetokounmpo

Preluată din discursul lui Antetokounmpo, jucător la Milwaukee Bucks, este bucata despre Michael Jordan.

În cadrul unei conferințe de presă după eliminarea echipei sale din „sferturile” Conferinței de Est, Giannis a fost întrebat dacă „acest sezon a fost un eșec?”

În replică, sportivul a oftat prelung, și-a pus mâinile pe cap, apoi a ținut un discurs devenit viral:

„M-ai întrebat același lucru și anul trecut. Tu ai obținut câte o promovare la job în fiecare an? Dacă nu, asta înseamnă că ai eșuat? În fiecare an ai un obiectiv, să ai grijă de familia ta, să le asiguri un adăpost, să ai grijă de părinții tăi sau orice altceva... nu e un eșec, sunt alți pași făcuți către succes!

Michael Jordan a jucat 15 ani în NBA și a câștigat 6 campionate. Ceilalți 9 ani au fost ratați? Asta îmi spui? Răspunde-mi, da sau nu? Deci nu. Atunci de ce îmi pui o asemenea întrebare?

Nu există eșec în sport. Uneori ai zile mai bune, alteori unele mai rele. Despre asta este vorba în sport, nu câștigi mereu. Anul acesta va câștiga altcineva. Vom reveni anul viitor, vom încerca să fim mai buni și să câștigăm trofeul”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.