Campionate

Ovidiu Ioanițoaia, după ce Napoli a devenit campioană în Serie A: „33 de ani de așteptare, 33 de ani de suferință! Marele regret e că Diego nu mai este în viață la acest moment”

Articol de Florin Dincă  —  vineri, 05 mai 2023

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor și unul dintre cei mai cunoscuți fani români ai lui Napoli, sărbătorește în această seară primul titlul de campion în Italia după 33 de ani.

A urmărit cu emoții partida Udinese - Napoli, scor 1-1, și a ținut aproape talismanul său, un tricou al lui Napoli cu legendarul Diego Maradona. La finalul meciului, Ovidiu Ioanițoaia a povestit cum a trăit primele clipe după ce Napoli a devenit campioană în Serie A.

Ovidiu Ioanițoaia, prima reacție după titlul câștigat de Napoli

„De când a fluierat arbitrul finalul, am stat numai la telefon. Toți prietenii mei din Napoli m-au sunat. Jumătate de oră am stat de vorbă cu ei, n-am putut citi avalanșa de mesaje de la toți apropiații. M-a sunat prietenul meu Angelo Maiorano, care a condus sărbătoarea la Telese Terme, un oraș la 60 de kilometri de Napoli. Apoi, am vorbit cu Costanzo Jannotti, care a găzduit gratis naționala României la Grand Hotel, tot din Telese Terme, la Coppa del Mondo în 1990.

Îmi pare rău că nu sunt și eu pe stradă alături de ceilalți fani napolitani în aceste ore de imensă bucurie. E un titlu meritat, nu doar după 33 de ani de așteptare, ci după 33 de ani de suferință. Marele regret este că Diego Maradona nu mai este în viață la acest moment”.

VIDEO. Imagini cu bucuria incredibilă a fanilor lui Napoli

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.