Liga 1

Mihai Pintilii sau Elias Charalambous? Gigi Becali: „El e antrenorul acum, s-a impus natural”

Gigi Becali, 64 de ani, patronul FCSB, reafirmă că antrenorul de facto al roș-albaștrilor este Elias Charalambous (42).

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 05 mai 2023

Gigi Becali, 64 de ani, patronul FCSB, reafirmă că antrenorul de facto al roș-albaștrilor este Elias Charalambous (42).

Becali l-a adus pe Charalambous doar pentru că regulamentul îl obliga să aibă un tehnician cu licență Pro pe bancă, apoi datele pe care le-a primit despre cipriot l-au determinat să spună și în public că are încredere să-l desemneze pe el ca antrenor principal real, responsabil de pregătirea echipei.

Gigi Becali, patron FCSB: „Pintilii a înțeles că antrenorul e Charalambous”

„Vă dau cuvântul meu de onoare că nu există nici măcar un milimetru de neînțelegeri între Pintilii și Charalambous, au o relație foarte bună.

Prima dată l-am adus mai mult ca să ne ajute, dar între timp s-a impus natural Charalambous, în așa fel încât Pintilii a înțeles, nu a trebuit să-i mai zic eu. Pintilii a înțeles că antrenorul e Charalambous”, a declarat Becali în emisiunea „Digi Sport Special”.

Elias Charalambous e cel mai bine plătit angajat din staff-ul lui FCSB

Elias a căpătat un statut mai important decât era acela pentru care fusese ofertat. Cipriotul a primit un salariu de 11.000 de euro lunar, unul dintre cele mai mari din campionat, și a devenit persoana cel mai bine plătită din staff-ul roș-albaștrilor.

Teoretic, e firesc să fie așa, din moment ce rolul său este de antrenor principal, numai că firescul acesta nu a fost respectat întotdeauna la FCSB. Când Becali a mai angajat câte „o marionetă” pentru licență, s-a întâmplat des ca „principalul” din acte să fie plătit cu mult mai prost decât era remunerat preparatorul fizic Neubert.

Thomas câștigă 10.000 de euro lunar, iar Leo Strizu, tehnicianul care i-a precedat lui Charalambous în funcție, primea un salariu ridicol, numai 2.000 de euro. „Îl adusesem doar pentru licență și ca să-l ajut și pe el să câștige niște bani, dar ajunsese să se creadă chiar antrenor”, a spus Becali după ce Strizu a renunțat la post, supărat fiind că managerul Mihai Stoica nu-i permitea să conducă echipa, îl ținea departe de activitatea fotbaliștilor pe care-i comanda numai Mihai Pintilii.

VIDEO. Toate detaliile înaintea meciului FCSB - Sepsi:

>

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.