Liga 1

De ce nu reușește David Miculescu la FCSB? » „Are nevoie de ajutor”

Claudiu Drăgan (44 de ani), oficial al celor de la UTA, a vorbit despre evoluțiile lui David Miculescu (22) la FCSB. În primul an în Capitală, extrema dreaptă nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Articol de Alexandru Barbu, Alberto Boțoghină  —  Friday, 05 May 2023

Claudiu Drăgan (44 de ani), oficial al celor de la UTA, a vorbit despre evoluțiile lui David Miculescu (22) la FCSB. În primul an petrecut în Capitală, extrema dreaptă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Miculescu a fost cumpărat de FCSB de la UTA în august 2022 pentru o sumă fabuloasă, 1,7 milioane de euro. David încă nu și-a câștigat locul de titular în formația vicecampioanei, pentru care a bifat 43 de jocuri oficiale în toate competițiile, reușind numai două goluri.

VIDEO. Claudiu Drăgan, la GSP Live: „David Miculescu are nevoie de ajutor”

>

„David e un băiat extraordinar, îi cunosc familia, am fost coleg cu taică-su, știm cum sunt ca oameni, cum gândesc, cum văd viitorul pentru David. 

Probabil în momente ca acestea, David are nevoie de ajutor. Unii se adaptează repede, alții au nevoie de timp. Dar eu sunt convins că David se va ridica la nivelul așteptărilor de la FCSB. Fără moral, niciun fotbalist nu poate juca bine”, a declarat Drăgan la GSP Live.

Miculescu trebuie să facă mai mult! A fost un transfer scump. Suporterii și oamenii de fotbal vor să îl vadă, vor ca el să iasă în evidentă cu ceva. 

Trebuie să fie mai prezent în joc. Îmi pare rău pentru el, dar nu pot să nu spun adevărul. A arătat prea puţin. Îmi pare rău! Şi văicăreala asta la fiecare atingere... Gata! Ajunge! 

- Florin Răducioiu, la Prima Sport

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.