Campionate

Incidente grave în semifinala Cupei Portugaliei » Antrenorii s-au insultat: „M-am săturat de diavoli cu fețe de îngeri”

Sursă foto: Captură Twitter

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 05 mai 2023

„Tricolorul” Alexandru Dobre (24 de ani) a fost eliminat cu Famalicao din semifinalele Cupei Portugaliei, după 2-3 în prelungiri cu FC Porto, meci în care unul dintre coechipierii săi, argentinianul Santiago Colombatto (26 de ani) a fost acuzat de rasism, iar antrenorii s-au certat violent. 

Incidente majore la meciul lui Alexandru Dobre din semifinalele Cupei Portugaliei, jucat joi seară la Porto, pe Dragao.

Pepe, plângere la poliție împotriva lui Santiago Colombatto, după FC Porto - Famalicao: „M-a numit maimuță"

După ce Famalicao a pierdut acasă, în tur, 1-2 cu FC Porto, echipa „tricolorului" a condus cu 2-1 după 90 de minute și manșa secundă a intrat în prelungiri. Porto a reușit să întoarcă rezultatul și calificarea în ultimele momente de extra time: 120+1 și 120+4. Scor final, 3-2 pentru „dragoni".

La sfârșitul confruntării (Dobre a fost schimbat în minutul 73), căpitanul gazdelor, cunoscutul Pepe, l-a acuzat pe unul dintre colegii românului de rasism. A făcut plângere la poliție împotriva argentinianului Santiago Colombatto. 

„Mi-a spus «mono» și toți știm ce înseamnă mono. Maimuță, în spaniolă. Nu am părăsit terenul doar din respect față spectatori, care au plătit bilet pentru a urmări meciul", a declarat fundașul central în vârstă de 40 de ani.

Sursă foto: Captură Twitter

Sergio Conceicao, eliminat a 23-a oară în carieră în FC Porto - Famalicao

După golul de 2-2, alt incident. Sergio Conceicao (48 de ani), antrenorul lui Porto, s-a bucurat provocator în fața băncii oaspeților, arătându-le pumnul acestora. A fost eliminat imediat. Al 23-lea cartonaș roșu primit de Conceicao în carieră, 13 numai la Porto, al 4-lea în acest sezon, cum s-a întâmplat și în 2020-2021.

La sfârșit, acesta a dat vina pe tehnicianul lui Famalicao, Joao Pedro Sousa (51 de ani): „A venit aici, pe stadionul nostru, și a afirmat că Pepe e un mincinos, iar eu sunt needucat. Poate el este așa. După al doilea gol al lor, Sousa a celebrat în direcția noastră. 

Din cauza lui a început totul. N-am mai rezistat și i-am răspuns la 2-2. Am procedat la fel ca el. M-am săturat de diavoli cu fețe de îngeri". 

VIDEO. Rezumat: FC Porto - Famalicao 3-2

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.