Liga 1

Bădoi sub Tîmpa?

Articol de Dana Surulescu, Istvan Deak  —  marţi, 20 mai 2008

Fundaşul de bandă dreaptă al lui Poli ar putea părăsi Timişoara, după doar jumătate de an, cu direcţia FC Braşov.

Răzvan Lucescu, tehnicianul nou promovatei FC Braşov, nu a renunţat la gîndul de a-l avea din nou elev pe fundaşul lui Poli Timişoara, Valentin Bădoi (32 de ani).

În iarnă, fundaşul dreapta a preferat să joace pe Bega în detrimentul formaţiei fostului său antrenor. “Ne dorim jucători de certă valoare, iar postul acoperit de Bădoi este unul deficitar la Braşov. Sperăm să vrea să vină la noi, iar clubul său să fie de acord să se despartă de el. Îl cunosc pe Vali, l-am avut elev la Rapid, unde a dat randament fiindcă a fost folosit pe postul pe care putea oferi maximul. E normal să-mi do­resc un jucător ca Bădoi”, a dez­văluit Lucescu jr.

Bădoi ar putea lua în calcul varianta Braşov mai ales că Poli va încerca să-l readucă pe postul său pe Cosmin Contra de la Getafe. Momentan însă, patronul timişorenilor, Marian Iancu, nu pare a fi dispus să se despartă de Bădoi. “E netransferabil! În nici un caz nu-l dăm pe Bădoi. E un jucător care poate aco­peri mai multe posturi şi un astfel de fotba­list e o valoare pentru orice echipă”, a replicat boss-ul lui Poli.

15 meciuri toate ca integralist, a strîns Bădoi la Poli, în retur, marcînd un gol.

5 sezoane a evoluat fundaşul dreapta la Rapid, strîngînd 151 de prezenţe în tricoul vişiniu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.