Liga 1

Gicu Grozav așteaptă telefonul lui Iordănescu: „Nu mi-am luat gândul de la națională!”

Gheorghe Grozav // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 06 mai 2023

Gicu Grozav (32 de ani) nu și-a luat gândul de la echipa națională. Fotbalistul de atac de la Petrolul Ploiești a ajuns la 10 goluri în acest sezon după reușita din meciul cu Chindia (2-1) și așteaptă un telefon din partea selecționerului Edi Iordănescu.

Cu 10 goluri în 36 de meciuri, Grozav este cel mai bun marcator al Petrolului în acest sezon. Gicu a fost providențial și seara trecută, în meciul de la Ploiești cu Chindia, în care le-a adus victoria „lupilor” cu o reușită foarte frumoasă, dribling apoi șut cu stângul din afara careului, bară-gol.

La finalul meciului, Grozav a fost întrebat dacă se mai gândește la echipa națională. Șeptarul Petrolului a confirmat.

Gicu Grozav așteaptă telefonul lui Edi Iordănescu

„Niciodată nu mi-am luat gândul de la echipa națională, chiar dacă nu am fost în anturajul ei. Îmi fac treaba zi de zi, muncesc, încerc să dau tot ce am mai bun pe teren. Rămâne de văzut ce va fi”, a precizat fotbalistul.

Referitor la victoria cu Chindia, Grozav a comentat că a fost „un meci greu, cu o echipă în căutare mare de puncte. Ne bucurăm că am câștigat, avem un obiectiv după calificarea în play-out și trebuie să-l îndeplinim”.

5 goluria înscris Grozav pentru echipa națională

Gheorghe Grozav este obișnuit cu echipa națională, pentru care a debutat în mai 2012 și a jucat 29 de meciuri. În ultimii ani, însă, extrema stânga a ieșit din circuitul naționalei. Nu a mai jucat în „tricolor” de la un 1-0 cu Malta în septembrie 2019.

Mă simt bine, vreau să le mulțumesc și colegilor, fără ei nu aș fi reușit să înscriu. Sunt bucuros, încerc să mă odihnesc și de luni o iau de la capăt. 

- Gheorghe Grozav, Petrolul Ploiești

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.