Campionate

Un nou atac dur asupra lui Lionel Messi din partea unui fost jucător al lui PSG: „Este de neiertat, degeaba s-a scuzat!”

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 06 mai 2023

Jerome Rothen (45 de ani), ex-mijlocaș al lui PSG și acum analist TV, spune că „dacă Lionel Messi și-a recunoscut greșeala, atunci înseamnă că PSG a avut dreptate să-l sancționeze”.

Continuă războiul purtat de Jerome Rothen împotriva lui Messi, cu o nouă replică venită după ce Lionel Messi a ieșit public și și-a prezentat oficial scuzele, vineri, pentru fuga în Arabia Saudită. 

Fostul mijlocaș al lui PSG și în prezent analist TV l-a atacat din nou: „A făcut o greșeală, o recunoaște. Deci deja asta înseamnă că PSG a avut dreptate să-l sancționeze pentru că este o greșeală profesionistă. Nu știu, nu sunt un manager al clubului, dar părerea mea este simplă.

Jerome Rothen: „Aventura lui Lionel Messi se va termina urât”

Îi arunc mingea înapoi în teren lui Messi. Este la acest club de doi ani. E investiția lui pe teren suficientă și scuzabilă? Răspunsul este nu. Pentru mine, PSG n-are nevoie de Messi pentru a fi campioană a Franței. Știind că nu va fi prelungi contractul și că va pleca la vară, aventura lui se termină așa, într-un mod urât"

Rothen: „Messi n-a dat un interviu în franceză”

Rothen a continuat tirada și i-a trecut în revistă toate episoadele în care Lionel Messi a fost protagonist negativ: 

„Este trist, dar scuzele nu schimbă nimic. Și-a cerut scuze de mai multe ori pentru comportamentul lui pe teren? Despre investiția făcută în teren și în afara lui de club? Că nu vorbește franceză și nu a dat niciun interviu în presa franceză? Că nu își salută suporterii?

Și-a făcut un videoclip prezentând scuze? Cu atât mai bine, deși poza e... total nepotrivită. Dar am un gust puțin amar: spune că își cere scuze colegilor sau managerilor, nu fanilor. Nu înțeleg de ce el a spus că nu poate amâna această călătorie. Găsește o scuză.... îți ceri scuze, dar găsește o scuză! Treaba ta este ce? Să te arăți și să iei un cec mare? Sau să joci fotbal și să reprezinți cât mai bine PSG?", și-a încheiat Rothen discursul.

Messi s-a scuzat față de club și de coechipieri pentru faptul că a plecat în Arabia Saudită în ziua în care antrenorul Christophe Galtier a programat o ședință de antrenament, într-un videoclip postat pe rețelele sociale: 

„Salutare. Am vrut să fac acest videoclip după tot ce s-a întâmplat. În primul rând, pentru a mă scuza față de colegi și club. Am crezut sincer că vom avea liber după meci, așa cum se întâmplase în săptămânile precedente. Organizasem această vizită în Arabia, pe care o anulasem anterior, dar de această dată nu am putut. Repet, îmi prezint scuzele pentru ce am făcut și aștept să văd ce decide clubul. Vă îmbrățișez".

>

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.