Liga 1

A venit replica lui Rednic, după ce viitoarea adversară a cerut control anti-doping: „Vor să ne destabilizeze, creează o imagine falsă”

Mircea Rednic / foto: Raed Krishan

Articol de Remus Dinu  —  sâmbătă, 06 mai 2023

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, le-a dat replica oficialilor lui FC Argeș, după ce viitoarea adversară din play-out a „Bătrânei Doamne” a solicitat control-antidoping înaintea meciului direct de luni

  • FC Argeș - UTA se joacă luni, de la ora 18:30, în Trivale, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Tehnicianul arădenilor susține că nu vrea să intre în jocurile lui Daniel Stanciu, directorul executiv al piteștenilor și cel care a făcut publică intenția celor de la FC Argeș. „Pe noi trebuie să ne ambiționeze acest lucru”, e mesajul transmis de Rednic propriului vestiar.

„Nu vreau să-i dau satisfacție (n.r. - lui Daniel Stanciu). A încercat să creeze o imaginea falsă. Zici că suntem pe primul loc și desenăm pe teren. Că dacă eram acolo, puteai să zici, dar noi suntem la retrogradare. Probabil vrea să ne destabilizeze.

(...) N-am nicio grijă, UTA e un club curat, fair-play, s-au făcut analize, avem un doctor foarte bun. O să vorbesc cu băieții despre asta în vestiar, pe noi asta trebuie să ne ambiționeze”, a afirmat Mircea Rednic, în cadrul conferinței organizate de „Bătrâna Doamnă” sâmbătă.

Mircea Rednic: „Analizele lui Rareș Pop au ieșit foarte bine”

În ceea ce privește situația lui Rareș Pop, fotbalistul care s-a prăbușit pe gazon la ultimul meci, cel cu Hermannstadt, „Puriul” a dat asigurări că puștiul de 17 ani e pefect sănătos: 

E OK copilul, analizele i-au ieșit foarte bine. Am vorbit și eu cu el. S-au făcut greșeli având în vedere vârsta pe care o are, trebuia să intre treptat în efort. Poate n-au fost alte soluții, poate el s-a impus în echipă și atunci antrenorii care au fost l-au folosit.

N-am prea întâlnit situații ca a lui în care să refuze să neglijeze școala, nu vedeți că la noi sunt antrenori care n-au Bacalaureatul? Sfatul meu pentru el e ca măcar în cele două zile de dinaintea meciului să se concentreze pe antrenamentele cu echipa, care sunt destul de intense, pe «păpică» și odihnă. Dar vă dați seama, e un copil, ascultă mai mult de părinți decât de antrenor”, a spus Rednic. 

FC Argeș a cerut control anti-doping înainte de meciul decisiv

Daniel Stanciu, director executiv la FC Argeș, a dezvăluit că echipa lui a solicitat un control anti-doping la meciul de play-out cu UTA, decisiv pentru salvarea de la retrogradare.

Înaintea partidei care se anunță a fi de totul sau nimic, piteștenii au solicitat Agenției Naționale Anti-Doping să efectueze un control la meci. Chestionat despre acest aspect, Daniel Stanciu, oficial în Trivale, a făcut o trimitere la cazul lui Rareș Pop, tânărul fotbalist al arădenilor (17 ani) care s-a prăbușit pe teren în timpul partidei cu Hermannstadt.

Am făcut vineri cerere la ANAD, pentru că a fost și acel caz cu Rareș Pop și ce s-a întâmplat cu el și înainte de joc. Sunt ceva informații. Cel mai corect plătim și facem controlul. E bine și pentru noi, e bine și pentru ei. Mi se pare normal ca lucrurile să fie puse bine la punct. E un joc important pentru ambele formații”, a precizat Daniel Stanciu, citat de digisport.ro.

VIDEO Toate informațiile înainte de FC Argeș - UTA

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.