Campionate

Protest pe Anfield » Ce au făcut suporterii lui Liverpool în ziua încoronării Regelui Charles

+7 Foto
Regel Charles, după ce a fost încoronat/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 06 mai 2023

Înaintea startului partidei cu Brentford, din Premier League, fanii lui Liverpool, scor 1-0, au protestat la adresa Regelui Charles, în ziua încoronării acestuia.

6 mai 2023 va rămâne în istoria Marii Britanii ca ziua încoronării Regelui Charles. Însă, fanii lui Liverpool nu au făcut din asta o sărbătoare, din contră.

+7 Foto
Fanii lui Liverpool, protest împotriva Regelui Charles/ foto: Imago Images

„Cormoranii” s-au prezentat pe Anfield cu diverse mesaje, precum: „Nu ești regele meu”, „Poți să-ți bagi regalitatea în fund”. Mai mult, unii dintre suporteri au venit cu afișe cu chipul lui Kenny Dalglish, legendarul atacant al lui Liverpool, pe care au scris: „Un singur Rege”.

Fanii lui Liverpool protest împotriva Regelui Charles

Înainte de startul meciului, după prezentarea celor două echipe, crainicul de pe Anfield a anunțat că va fi intonat imnul „God save the King”. Așa s-a întâmplat de altfel la toate meciurile zilei din Premier League.

În timp ce jucătorii lui Liverpool și Brentford se îndreptau către cercul de la mijlocul terenului, suporterii echipei gazdă au huiduit în cor. Apoi, ei au acoperit pur și simplu imnul, cu scandările: „Liverpool, Liverpool”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.