Liga 1

După 6 ani, Săpunaru s-a făcut iar de râs în fața lui Alibec » Eroare uluitoare comisă de căpitanul Rapidului

Farul - Rapid » Cristi Săpunaru (39 de ani), căpitanul alb-vișiniilor, s-a făcut de râs la golul 4 marcat de gazde.

Articol de Alexandru Barbu  —  Saturday, 06 May 2023

Farul - Rapid » Cristi Săpunaru (39 de ani), căpitanul alb-vișiniilor, s-a făcut de râs la golul 4 marcat de gazde.

În minutul 45, stoperul Rapidului a interpretat total eronat o minge lungă și a desăvârșit prestația catastrofală a trupei lui Mutu din prima parte. Cu Denis Alibec lângă el, Săpunaru a preluat aiurea pe piept și i-a oferit pe tavă balonul lui Denis

Atacantul în vârstă de 32 de ani al liderului a scăpat singur cu portarul, l-a executat pe Horațiu Moldovan și a semnat astfel „dubla”, după golul marcat din penalty în minutul 3.

Cristi Săpunaru, încă o gafă uluitoare în fața lui Denis Alibec

În urmă cu 6 ani, pe 6 aprilie 2017, Săpunaru a mai comis o eroare gravă care i-a permis lui Alibec să înscrie. Atunci, Săpun era fundașul Astrei, iar Denis evolua pentru FCSB. 

Într-o victorie cu 3-0 a roș-albaștrilor în play-off-ul campionatului 2016/17, fostul jucător de la Porto a dat pe lângă minge și astfel l-a lăsat pe „șeptarul” lui Reghecampf de la acea vreme să ajungă 1 la 1 cu Iliev și să puncteze pentru 2-0. 

Și în acea partidă Alibec deschisese scorul din penalty! La finalul sezonului, Farul a ieșit campioană, cum e posibil să se întâmple și acum.

Săpunaru i-a mai făcut cadouri lui Hagi

În play-off-ul aceluiași sezon, 2016/17, Săpunaru a făcut unul dintre cele mai proaste meciuri din carieră împotriva Viitorului lui Hagi, în eșecul Astrei de la Giurgiu, 1-2. Și-a dat autogol și a comis un penalty, ratat de Chițu. La Ovidiu, când Viitorul s-a impus cu 3-2, Săpunaru și-a mai dat un autogol.

VIDEO CU FAZA. Penalty în secunda 27 a meciului Farul - Rapid

>

Mai multe articole despre Farul - Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.