Liga 1

Hagi, după ce a spulberat Rapidul: „Ne-au luat de sus după ce au bătut FCSB și CFR”

RUL - RAPID 7-2. Gheorghe Hagi, antrenorul constănțenilor, a analizat victoria categorică a echipei sale.

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 07 mai 2023

FARUL - RAPID 7-2. Gheorghe Hagi, antrenorul constănțenilor, a analizat victoria categorică a echipei sale.

Hagi și-a felicitat elevii și consideră că Rapid a tratat meciul de sus, după ce giuleștenii au câștigat cu FCSB (1-0) și CFR (3-1) în ultimele două meciuri.

Ce a declarat Gică Hagi după Farul - Rapid 7-2

„O seară frumoasă pentru constănțeni, pentru dobrogeni. O seară perfectă. Am pregătit meciul foarte bine. Ei au venit cam și ne-au cam luat de sus după ultimele 2 victorii. Am început cu o fază bună. Ne-a ieșit, pentru că am pregătit meciul să profităm de defectele lor. 

Apărarea a jucat bine, atacanții au făcut o presiune foarte mare. Apărătorii au fost foarte buni. În sfârșit am marcat și din corner. Toți au făcut lucruri bune. E o seară frumoasă. Dar de mâine trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să fim modești.

E meritul Farului. Tot ce am pregătit am făcut la un nivel perfect. Acasă jucăm foarte bine. Suntem periculoși. Trebuie să încercăm să facem în deplasare ce facem acasă. 

Avem acum 2 zile libere și trebuie spoi să ne pregătim de următorul meci, cu o echipă talentată (n.r. -  CSU Craiova)”, a declarat Hagi la „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.