Campionate

Florentino Perez a luat marea decizie » Ce urmează pentru Ancelotti, curtat insistent de brazilieni

Carlo Ancelotti și Real Madrid au câștigat Cupa Spaniei sâmbătă seara

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 07 mai 2023

Florentino Perez (76 de ani), președintele lui Real Madrid, l-a confirmat în funcție pe antrenorul Carlo Ancelotti (63) după finala Cupei Regelui, adjudecată de „albi”, 2-1 cu Osasuna. Italianul este dorit la naționala Braziliei, sud-americanii declarându-și public intenția de a-l angaja pe reputatul tehnician.

Sâmbătă seara, Carlo Ancelotti a cucerit Cupa Regelui, al zecelea său trofeu alături de Real Madrid. „Albii” s-au impus în finala cu Osasuna, 2-1 și adaugă în vitrină al 20-lea astfel de trofeu. Ultimul fusese câștigat tocmai în 2014, tot cu Ancelotti pe bancă.

După meci, Florentino Perez, președintele clubului, a fost întrebat ce urmează pentru Carlo Ancelotti. Italianul mai are contract până în 2024, dar este curtat insistent de naționala Braziliei.

Florentino Perez: „Ancelotti mai are un an contract, suntem mulțumiți cu el”

„Nu am intrat niciodată în aceste speculații. Și nici el nu a făcut-o. Așa că nu vreau să vorbesc despre acest subiect, pentru că nu există. Are un contract pentru încă un sezon și suntem mulțumiți cu el”, a afirmat Florentino, conform Diario AS.

Aceeași idee a transmis-o și Ancelotti la interviul din final: „Viitorul meu? Am spus-o de multe, multe ori, am contract până în 2024”.

Carlo Ancelotti, așteptat în Brazilia: „E planul A, favoritul nostru”

În urmă cu doar 3 zile, Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene de Fotbal, a admis public că-l vrea pe Carlo Ancelotti selecționer al Selecao.

„Nu spun că Ancelotti are o ofertă de la noi, dar verificăm dacă vrea să semneze. Avem un plan A, o spun pentru prima dată. Nu există motiv să ascundem asta, Ancelotti este favoritul nostru”, a transmis președintele Federației din Brazilia.

Tot despre Real Madrid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.