Campionate

Laurențiu Reghecampf riscă demiterea după o înfrângere usturătoare » A luat 4 goluri de la echipa pe care a eliminat-o în Cupă

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 07 mai 2023

Neftchi Baku, formația lui Laurențiu Reghecampf, a suferit o înfrângere umilitoare în etapa a 33-a din prima ligă din Azerbaidjan.

Aflată pe locul 3, Netfci Baku a pierdut categoric pe terenul celor de la Turan, locul 6, scor 0-4.

Laurențiu Reghecampf, înfrângere usturătoare

Scorul a luat proporții încă de la pauză, când gazdele aveau 3-0. Wankewai Rooney, în minutele 16 și 44, și Roderick Miller (21) au stabilit scorul după primele 45 de minute. În minutul 61, Rooney a reușit hat-trick-ul și a stabilit scorul final.

După 33 de meciuri, Neftchi Baku are 61 de puncte, fiind pe locul 3. Trupa lui Reghecampf are o victorie, un egal și 3 înfrângeri în ultimele 5 etape. De partea cealaltă, Turan este pe 6, cu 35 de puncte.

Laurențiu Reghecampf, în pericol să fie demis

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) are contract în Azerbaidjan până în iunie 2024, dar șefii sunt gata să renunțe la el dacă echipa nu va câștiga un trofeu în acest sezon.

Șansa antrenorului român o reprezintă Cupa Azerbaidjanului. Neftchi Baku s-a calificat dramatic în finală, iar Reghecampf și-a salvat postul, presa azeră notând că eliminarea din Cupă era echivalentul demiterii. După 0-1 în tur, Neftchi Baku a învins-o pe Turan, adversara de azi, grație unor goluri marcate în minutele 90+2 și 90+8. 

În finala competiției, Reghe va întâlni pe Qabala, pe 3 iunie.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.