Handbal

Imaginile neputinței » Jucătoarele de la CSM București au izbucnit în lacrimi după eliminarea din Ligă + nu s-a văzut la TV: reacția tribunelor la bucuria danezelor

Imagini surprinse la finalul meciului CSM București - Esbjerg / foto: Raed Krishan

Articol de Raed Krishan (foto), Andrei Petrescu  —  Sunday, 07 May 2023

Învinse și în retur de Esbjerg, 31-33, jucătoarele de la CSM București au cedat la finalul partidei din Sala Polivalentă. Multe dintre elevele lui Adi Vasile au izbucnit în plâns, după ce au ratat principalul obiectiv al sezonului. 

Speranțele de calificare ale „tigroaicelor” s-au năruit după o repriză secundă de coșmar, în care Esbjerg a „răsturnat” avantajul fragil pe care CSM și-l procurase la pauză. Eliminarea din Liga Campionilor le-a întristat pe handbalistele campioanei României. Acestea au izbucnit în plâns, în timp ce adversarele din Danemarca sărbătoreau calificarea în Final Four.

Jucătoarele de la CSM București au izbucnit în lacrimi după eliminarea din Ligă

Emilie Arntzen și Elizabeth Omoregie au fost cele mai afectate, au plâns în hohote după fluierul final, momentele fiind surprinse de fotoreporterul GSP Raed Krishan.

+20 Foto
Imagini surprinse la finalul meciului CSM București - Esbjerg / foto: Raed Krishan

Celor peste 5.000 de suporteri prezenți în „Polivalentă” nu le-a picat deloc bine hora bucuriei declanșată de jucătoarele lui Esbjerg, care le-au huiduit copios pe nordice. Pe durata partidei, publicul avusese un alt „inamic”: brigada de arbitri, contestată pentru deciziile controversate luate în repriza secundă. 

A fost, totodată, ultimul meci al lui Siraba Dembele în tricoul lui CSM București. Franțuzoaica a oferit alte imagini emoționante, izbucnind în lacrimi în momentul în care clubul i-a oferit un cadou simbolic. Colegele au aplaudat-o la scenă deschisă pe jucătoarea care a evoluat la „tigroaice” în ultimele trei sezoane. 

CSM București, out din Liga Campionilor

CSM București a pierdut și returul cu Esbjerg, 31-33, și ratează astfel calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. „Tigroaicele” au sperat după un final electrizant de primă repriză, dar danezele au întors rezultatul după pauză și merg la Budapesta. Citește AICI cronica semnată de Luminița Paul

VIDEO Reacția fanilor din „Polivalentă”, în momentul în care danezele sărbătoreau victoria cu CSM București

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.