Liga 1

Decizia lui Dan Petrescu care l-a surprins pe Basarab Panduru: „Mereu face asta”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Monday, 08 May 2023

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, 1-1, și e la un pas să iasă din lupta la titlu, fiind la 7 puncte de liderul Farul, cu 3 meciuri rămase de jucat.

La finalul meciului din Gruia, Basarab Panduru a comentat evoluția celor două echipe și se declarat surprins de deciziile tactice luate de Dan Petrescu. Acesta se declară surprins că Dan Petrescu l-a scos pe Daniel Bîrligea în minutul 60, introducându-l pe Krasniqi.

Concluziile lui Basarab Panduru după CFR Cluj – Universitatea Craiova

E curios cum i-a pus Petrescu pe Camora și Fica. Formula asta e superdefensivă. Probabil d-asta nu s-a întâmplat nimic. În plus, mereu e schimbat Birligea. Ba că are el ceva, ba că îl schimbă Petrescu.

Cred că e un rezultat corect. Repriza a doua a fost bună, au fost ocazii. CFR a început mai bine, dar Craiova pe final merita să câştige. Ocazia lui Bairam a fost foarte mare, dar şi aia a lui Markovic. Nu ştiu dacă merita Craiova mai mult, poate pe final”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

Panduru a fost completat și de Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF: „Universitatea merita să câștige meciul asta, raportul ocaziilor zice tot. Au fost ocazii mari ratate pe final. După dispunerea echipei de start şi după cum s-a desfășurat meciul, cred că mai degrabă CFR Cluj trebuie să lase titlul pentru la anul și să prindă cupele europene”.

Păi ce facem, domnilor? Ne-au făcut praf cu VAR-ul. Interesul e să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine, să vedem ce vor face celelalte echipe acolo. Dă-mi ce e al meu, nu veni să faci ce a făcut băiatul ăsta azi (n.r. - arbitrul)! Fotbalul e istorie, băiatul ăsta a venit și a arbitrat anti-CFR. Ăsta e arbitraj? Gata, nu mai am ce să zic! 

– Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.