Liga 1

Florin Răducioiu l-a auzit pe Eugen Neagoe și a răbufnit: „Ce e asta? Nu-mi place deloc!”

Florin Răducioiu, la Fotbal Show

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 08 mai 2023

Fostul internațional Florin Răducioiu (53 de ani), autor a 21 de goluri în tricoul naționalei României, s-a enervat după ce a auzit interviul lui Eugen Neagoe de la finalul meciului CFR Cluj - CSU Craiova 1-1: „Vorbiți despre problemele echipei, nu tot timpul despre arbitri!”

Tema principală la interviurile de duminică seara, de la finalul derby-ului dintre CFR Cluj și CS Universitatea din Gruia, a fost arbitrajul.

Cei de la CFR Cluj, prin vocea fundașului Cristi Manea, a antrenorului Dan Petrescu și finanțatorului Nelu Varga, s-au declarat extrem de nemulțumiți de cele două decizii majore luate cu ajutorul video-arbitrajului, ambele în favoarea Craiovei.

În replică, Eugen Neagoe a afirmat că „Eu cred că ar trebui să fiu mai supărat pe arbitraj decât cei de la CFR Cluj”, acuzându-l pe arbitrul Radu Petrescu:

„Nu cred că poți să faci așa ceva în cazul lui Ivan, să-i arăți imediat cartonaș roșu. Același arbitru a făcut la fel și cu Rapid. Ne-a speriat cu cartonașele roșii”.

Florin Răducioiu l-a auzit pe Eugen Neagoe și a răbufnit: „Ce e asta? Vorbiți despre echipele voastre!”

Discursul lui Neagoe i-a lăsat un gust amar lui Florin Răducioiu, prezent în studio la emisiunea „Fotbal Show”, o coproducție Prima Sport și GSP.ro.

„Mie nu-mi plac antrenorii care se plâng. OK, înțeleg când sunt greșeli foarte mari și le dezavantajează echipa, dar antrenorii care vorbesc tot timpul despre arbitri, la fiecare meci, nu-mi plac.

Trebuie să vorbească despre problemele echipelor lor, despre ce s-a întâmplat pe teren și mult mai rar despre arbitraj. În Occident, oamenii vorbesc foarte puțin despre arbitru. În rest, despre ce nu a mers.

Neagoe spune că a avut 8 ocazii de gol. OK, înseamnă că ai o problemă în atac, atacanți care nu-s eficienți. Vorbește despre asta.

Să te focusezi pe teren, arbitru, vreme, suporteri... nu-mi place asta! Ce e asta? Vorbiți despre echipele voastre, despre ce nu funcționează, de ce nu ați marcat”, a răbufnit Răducioiu.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.