Liga 1

Optimist „topit” » MM Stoica anunță câți spectatori sunt așteptați la FCSB - Sepsi: „Poate pe unii i-a descurajat acel 7-2”

FCSB așteaptă până la 15.000 de spectatori cu Sepsi // foto: GSP

Articol de Daniel Grigore  —  Monday, 08 May 2023

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, anunță că la meciul din această seară cu Sepsi OSK (ora 21:00) „nu vor fi mai mult de 15.000 suporteri steliști”.

FCSB a vândut rapid primele 10.000 de bilete pentru meciul cu Sepsi, până vineri, 5 mai, și oficialii clubului sperau ca asistența la duelul din această seară să fie una impresionantă, în jur de 25.000 de oameni.

În cele din urmă, la meci nu vor asista mai mult de 15.000 de spectatori, conform managerului general al clubului, Mihai Stoica.

MM a oferit câteva posibile motive pentru faptul că FCSB n-a putut vinde mai multe bilete, printre care și o eventuală descurajare a fanilor după ce Farul a zdrobit-o pe Rapid, 7-2, și a devenit favorită certă la cucerirea titlului.

Mihai Stoica, anunț înainte de FCSB - Sepsi: „Nu vor fi mai mult de 15.000 de suporteri steliști”

„Diseară nu vor fi mai mult de 15.000 suporteri steliști pe Arena Națională. Poate din cauza vremii, poate pentru că meciul se joacă luni și se termină spre marți, poate că pe unii i-a descurajat 7-2, pe alții Feșnic, cine știe...

Noi știm însă că va fi Peluza Nord Steaua Oficial.

Și mai știm că, pe uriașa masă udă de biliard, vor intra 11 gladiatori care TREBUIE să câștige azi împotriva unei echipe bune, pe care am învins-o de 3 ori sezonul ăsta (dar mereu cu foarte multă șansă)!”, a scris Stoica pe Facebook.

În turul play-off-ului, la Sfântu Gheorghe, FCSB a învins-o pe Sepsi cu 2-1. În sezonul regulat au fost alte două victorii ale roș-albaștrilor, 1-0 tur-retur.

La meciul din sezonul regulat dintre FCSB și Sepsi de pe Arena Națională au asistat puțin peste 10.000 de fani.

FCSB ocupă locul 2 în SuperLigă, cu 40 de puncte, 6 sub liderul Farul, care a jucat un meci în plus. Sepsi este ultima, locul 6, cu 25 de puncte.

>

Tot din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.