Campionate

Fotbalistul lui Juventus, arestat de două ori în 4 luni » Acuzat de conexiuni cu organizațiile de crimă organizată și violență domestică

Mohammed Ihattaren (21 de ani), mijlocașul olandez al celor de la Juventus, are probleme de ordin juridic. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  Monday, 08 May 2023

Mohammed Ihattaren (21 de ani), mijlocașul olandez al celor de la Juventus, are probleme de ordin juridic. 

Juventus vrea să-i rezilieze contractul lui Mohammed Ihattaren

Fotbalistul care are și cetățenie marocană a fost arestat de două ori în ultima jumătate de an, fiind acuzat de legături cu organizațiile de crimă organizată și de violență domestică asupra fostei sale partenere. 

În noiembrie 2022, Mohammed Ihattaren a fost reținut pentru că ar fi amenințat mai multe persoane, numele său fiind trecut într-un dosar legat de conexiuni cu mai multe organizații infracționale, scrie cotidianul spaniol Mundo Deportivo. 

În luna februarie a acestui an, mijlocașul batav a fost arestat din nou, fiind acuzat de fosta iubită că ar fi agresat-o, mai arată sursa citată. Conducerea clubului Juventus vrea să scape de fotbalist, dorind să-i rezilieze contractul valabil până în iunie 2025. 

Crescut în academia celor de la PSV Eindhoven, Mohammed Ihattaren a ajuns la Juventus în august 2021, în schimbul sumei de 1,9 milioane de euro. Torinezii l-au împrumutat, pe rând, la Sampdoria (august 2021-ianuarie 2022) și Ajax (ianuarie 2022- decembrie 2022). Acesta nu a bifat vreo apariție în tricoul echipei mari a lui Juventus. 

VIDEO. Rezumat: Atalanta - Juventus 0-2

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.