Liga 1

Robert Niță, derapaj grosolan la adresa Andreei Bododel » Moderatorul nu l-a putut opri: „Te rog, nu sunt de acord cu așa ceva!”

+42 Foto
Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a avut un derapaj la adresa Andreei Bododel, celebra fană a Farului.

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 09 mai 2023

Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a avut un derapaj sexist la adresa Andreei Bododel, fană a Farului, care i-a ironizat pe giuleșteni după eșecul usturător suferit la Ovidiu, scor 2-7.

Fostul fotbalist a fost vizibil iritat de postările Andreei și a insistat să o jignească, în ciuda încercării moderatorului Horia Ivanovici de a-l opri.

Întrebat la Fanatik despre postări, Niță a început cu un citat din fostul soț al Andreei: „Vorba lui Tibi Bălan, te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta. Sunt de acord cu el”.

+42 Foto
Andreea Bododel

Robert Niță, derapaj sexist la adresa Andreei Bododel

A continuat cu o aluzie vulgară: „Am văzut că spune «Doar 7, atât am putut». Hai să-i răspundem că am văzut că se pricepe și la fotbal. Rapidul, spre deosebire de frumoasa domnișoară, stă bine la golaveraj. A și dat două. În partea cealaltă doar s-au luat multe”.

În studio se mai aflau jurnalistul Horia Ivanovici, foștii fotbaliști Florin Gardoș și Aurel Țicleanu, dar și Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF.

Ivanovici a început să râdă nedumerit: „Ești prea subtil, n-am înțeles. Ai înțeles ceva, Florine?”. Fostul fundaș a zâmbit stânjenit: „Am înțeles, dar nu vreau să...”.

A urmat un dialog în care Niță insista să o jignească pe Andreea Bododel, în ciuda rugăminților moderatorului de a înceta.

Robert Niță: Rapidul pierde în echipă, domnișoara primește individual. 
Horia Ivanovici: Am înțeles. Eh, nu, hai că acum exagerezi. Hai să nu fim...

RN: Zice «le-am dat 7, atât am putut»... 
HI: Știu, hai să vorbim de fotbal că nu...

RN: Vine și vorbește... 
HI: Astea-s declarații misogine și nu-s de acord cu ele.

RN: ...fetița asta de fotbal. «V-am dat 7», zici că e fotbalistă să dea ea 7. 
HI: Asta da, poți să spui, dar, te rog, fără declarații misogine. Eu nu sunt de acord cu asta, că a luat, a făcut...

RN: În fiecare etapă poartă alt tricou. Se pozează cu spatele, poate, poate primește și ea un mesaj. Ne-a înnebunit. În fiecare etapă are alt fotbalist. 
HI: Te rog, fără declarații din astea misogine...

RN: A fost Munteanu, a fost Alibec. A fost și pe Giulești, că s-a pozat și pe acolo. A fost în vizită prin București și a fost la meciul din Giulești. 
HI: Îi place fotbalul, care e problema?

RN: Mi-a zis cineva că nu era obișnuită cu Bucureștiul și, în fața la stadion, sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze. 
HI: Da, am înțeles...

RN (ironic): Așa vorbește lumea. Sunt răutăcisme, rapidisme, nu știu... Dar e bine că, uite, reprezentante ale sexului frumos sunt pe stadioane și sunt cunoscătoare fine ale fenomenului fotbalistic. 
Aurel Țicleanu: Ai văzut că ai găsit și partea bună! 

Robert Niță și-a încheiat tirada cu o nouă aluzie sexistă: „E îmbucurător că și fine cunoscătoare ale fotbaliștilor se pricep la fotbal”.

Andreea Bododel, euforică la Farul - Rapid

Mare fană a trupei lui Gică Hagi, Andreea Bododel a fost surprinsă în minutul 35, la scorul de 3-0 pentru Farul, dansând în tribune. După a doua reușită a meciului a lui Denis Alibec, în minutul 45, Andreea Bododel s-a dezlănțuit. Aceasta a celebrat ca un fan pătimaș.

După al șaptelea gol al favoriților, Andreea Bododel a postat și un mesaj ironic pe contul de Instagram: „Nu plânge, Rapidule!”. A revenit cu o nouă „înțepătură”: „Atât am putut și noi în seara asta... 7!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.