Liga 1

Detaliul observat aseară la Tavi Popescu l-a făcut să exclame în direct: „Ați mai văzut în viața voastră?! Cu tot respectul, așa nu va ajunge niciodată fotbalist”

+25 Foto
Octavian Popescu a purtat mănuși în FCSB - Sepsi

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 09 mai 2023

Jurnalistul Costin Ștucan a observat un detaliu la meciul de luni seara dintre FCSB și Sepsi, scor 3-1. Octavian Popescu a fost singurul fotbalist de câmp care a intrat pe teren cu mănuși, deși temperatura era de 12 grade Celsius, iar duelul s-a disputat în luna mai, ultima dinaintea verii. 

Lăsat pe banca de rezerve la începutul meciului împotriva covăsnenilor, Octavian Popescu a fost aruncat în luptă în minutul 60, când i-a luat locul marcatorului David Miculescu.

La intrarea pe gazon, Popescu a purtat mănuși, o imagine inedită având în vedere că temperatura în Capitală era undeva la 11-12 grade Celsius. Tavi a renunțat la accesoriu după câteva minute din meci. 

Apariția lui Popescu a provocat o reacție din partea jurnalistului Costin Ștucan, moderator al emisiunii GSP Live.

VIDEO. Opinie tranșantă la GSP Live, după FCSB - Sepsi: „Octavian Popescu nu va ajunge fotbalist așa”

>

„Voi ați mai văzut un fotbalist care în luna mai, pe 9 mai, să poarte mănuși? La 12 grade Celsius afară, un fotbalist să poarte mănuși în luna mai? Ați mai văzut în viața voastră așa ceva?”, i-a întrebat Ștucan pe invitații Srdjan Luchin și Remus Răureanu.

„Nu am mai văzut așa ceva, dar noi vorbiserăm și în timpul meciului, ne-am imaginat cum ar fi să semneze Popescu cu o echipă din Rusia. Ar fi reziliat după 3 zile, renunța și la milioane de euro dacă are nevoie de mănuși în București, la mijlocul lunii mai. N-am mai văzut așa ceva”, a comentat jurnalistul GSP Remus Răureanu.

„Poate e superstițios, nu știu. Nu pot comenta, fiecare jucător are tabieturile lui”, a spus Luchin, fostul stoper campion cu FCSB și CFR Cluj.

După ce invitații și-au exprimat opiniile, Ștucan a continuat: „Le-a scos la un moment dat, probabil că s-a încins pe teren și le-a dat jos. Dar eu zic că nu va ajunge niciodată fotbalist, dacă poartă mănuși la 12 grade.

Este o chestie pe care îmi permit să o spun. Cu tot respectul pentru băiat, dar nu poți intra cu mănuși. El e și fragil și sensibil, nici nu mi se pare că învață prea multe din arta fotbalului”.

Octavian Popescu nu a ieșit în evidență seara trecută, deși a petrecut aproximativ 35 de minute pe teren. De altfel, întregul său sezon a fost sub așteptări, cu doar 3 goluri și 7 pase decisive în 46 de partide.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.