Liga 1

Gigi Becali l-a contrazis pe Avram în direct: „Hopa! Ce s-a întâmplat înainte?”

+6 Foto
Faza la care face referire Becali. Tamm, împins înainte să îl împingă la rândul său pe Bălașa

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 09 mai 2023

Gigi Becali, patronul de la FCSB, și Marius Avram, fostul arbitru FIFA, au avut opinii diferite legate de faza deschiderii scorului de către roș-albaștri cu Sepsi, scor 3-1.

Miculescu a primit o centrare din lovitură liberă de la Coman și a încris cu capul. Înainte ca mingea să ajungă la el, se observă că Tamm îl împinge pe Bălașa. Fundașul lui Sepsi a căzut și nu a putut să mai sară pentru încerca să oprească centrarea.

Înainte ca Tamm să îl împingă pe Bălașa, estonul a fost și el în contact cu un adversar. Gigi Becali consideră că de accea fundașul lui FCSB l-a împins pe jucătorul lui Sepsi. Avram nu a fost de acord.

Gigi Becali l-a contrazis pe Avram: „Hopa! Ce s-a întâmplat înainte?”

„Ia uite! Tamm de ce împinge? Ce s-a întâmplat înainte? Uite cum Tamm e împins înainte. Hopa (n.r. - râde). E aceeași intensitate. Dacă e aceeași, e 11 metri pentru noi. Din inerție împinge Tamm. 

E aceeași intensitate. Poate intensitatea e chiar mai mare. Zic așa, ca să mă cert cu Avram. Foarte multe lucuri din astea se întâmplă în careu. Dacă nu era împins Tamm înainte, se dădea fault”, a declarat Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Prezent în studio, Marius Avram a opinat: „E și o mână pe Tamm, dar nu e împins. Nu îl face să se miște în față și să-l împingă pe Bălașa”.

Dialogul dintre cei doi s-a purtat pe un ton mult mai calm față de ce s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, după Rapid - FCSB 1-0. Atunci, Becali l-a certat pe Avram, care zâmbea în timp ce analiza faultur dur al lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman.

Gigi Becali, pe 23 aprilie: „Nu mai zâmbi, că nu e de zâmbit asta!”

„Vreau să-l contrazic puțin pe domnul Avram, pe care-l consideram un foarte bun observator. Piciorul stâng al lui Onea în piciorul stâng al lui Coman! Cum adică genunchi îndoiți, domnul Avram?

Păi, eu zic că ăsta e mai periculos decât la Compagno! Acolo îi rupea puțin tendonul. Aici ia uite, îi rupe oasele! Cum să spui că e de cartonaș portocaliu?”, spunea Becali pe 23 aprilie, conform sursei menționate.

Ulterior, văzându-l pe Marius Avram cu zâmbetul pe buze, Becali l-a certat pe acesta: „Nu mai zâmbi, că nu e de zâmbit asta!”. A fost picătura care a umplut paharul pentru moderatorul Vali Moraru, care a intervenit peste Becali urlând și gesticulând nervos:

„Domnule Becali, nu ne mai ordonați ce să facem! Nu putem să avem păreri?! Am spus că Steaua a fost furată azi, ce mai vreți? Nu poate să zâmbească omul, să spună că a fost portocaliu? Ne mai permiteți ceva? Mai lăsați-ne și pe noi să ne spunem părerea! Ne certați? Dar certați-vă cu Burleanu, pe care l-ați ales! I-ați dat votul, ce mai vreți de la el?”.

VIDEO. Florinel Coman, declarații după FCSB - Sepsi 3-1, partida în care a reușit două pase decisive: „Important este că suntem aproape de Farul”

>

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.