Liga 1

Gigi Becali dezvăluie o „convenție” cu Mihai Rotaru pentru finalul sezonului: „Bă, fratele meu mai mic! Tu mă faci campion, iar eu te fac pe tine locul 3”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  Tuesday, 09 May 2023

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a vorbit astăzi despre o „convenție” cu Mihai Rotaru, omologul de la CSU Craiova, astfel încât roș-albaștrii să câștige titlul, iar oltenii să prindă locul 3. 

Întrebat astăzi ce așteaptă de la partida dintre CSU Craiova și Farul, programată sâmbătă la ora 21:30, Becali a dezvăluit ce mesaje a schimbat cu Mihai Rotaru, finanțatorul clubului din Bănie:

VIDEO. Gigi Becali dezvăluie o „convenție” cu Mihai Rotaru: „Noi batem CFR Cluj, Craiova bate Farul”

>

„Bă, eu am o convenție cu ăsta, cu Rotaru. I-am dat mesaj: «Bă, tu ești fratele meu mai mic. Tu o să mă faci pe mine campion, eu o să te fac pe tine locul 3». El mi-a zis: «Hagi locul 1, eu locul 2, tu locul 3». Bă, nu are cum! I-am zis că nu se mai poate la punctaj. 

Mi-a răspuns: «A, da. Păi bine atunci, eu bat Farul sigur, tu bați CFR sigur». «Da, bă, eu bat sigur CFR, bate tu Farul sigur». Bine, sunt glumele noastre, vă dați seama. E om de calitate”, a spus Becali, cu zâmbetul pe buze. 

În prezent, CSU Craiova este a patra echipă din play-off, cu 36 de puncte, 3 sub CFR Cluj. FCSB ocupă a doua poziție, cu 43 de puncte, 3 sub Farul.

După meciurile din etapa 8, Universitatea Craiova va mai juca în deplasare cu Rapid (etapa 9) și acasă cu Sepsi OSK în epilogul play-off-ului.

În schimb, FCSB mai are de jucat în deplasare cu Farul (etapa 9) și acasă cu Rapid, în ultima rundă.

Pentru FCSB, obiectivul este câștigarea campionatului. Cea mai bună poziție la care poate spera CSU Craiova este locul 2.

Tot din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.