Liga 1

Fostul mare atacant al României le ia partea lui Becali și Varga: „Sunt un rău necesar”

Viorel Moldovan, alături de Marius Niculae

Articol de Andrei Petrescu, Iosif Popescu (video)   —  marţi, 09 mai 2023

Viorel Moldovan (50 de ani), fostul atacant al echipei naționale, a vorbit despre posibilitatea ca Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, să se retragă din fotbal.

După ce, în urmă cu mai bine de două săptămâni, Gigi Becali anunța că vrea să se retragă din fotbal, după eșecul celor de la FCSB din Giulești cu Rapid, scor 0-1, a venit rândul lui Neluțu Varga să declare că este pregătit să lase CFR-ul, nemulțumit de arbitrajul din play-off. 

Prezent azi într-un mall din București pentru un eveniment de modă, Viorel Moldovan le-a luat apărarea celor doi finanțatori, spunând că, prin investițiile lor, aceștia au ținut fotbalul românesc pe linia de plutire. Moldovan speră ca cei doi vor continua să investească, considerându-i un „rău necesar” pentru fotbalul din România.

VIDEO Viorel Moldovan: „Becali și Varga trebuie apreciați, sunt un rău necesar”


„Nu aș vrea să comentez aceste lucruri. Este un final de campionant palpitant, ceva marcă înregistrată. Autohton, multe evenimente se întâmplă. Mai ales fiecare etapă care se desfășoară. Vom vedea dacă se vor retrage sau nu. 

Dar, că ne plac sau nu acești patroni, consider că au băgat bani în forbalul românesc, au ținut fotbalul pe linia de plutire și trebuie apreciați. Normal că există anumite frustrări când echipele lor nu funcționează din diferite motive, mai au anumite răbufniri. 

Dar eu sper să nu se retragă, pentru că automat va fi mult mai greu pentru fotbalul românesc. Până la urmă sunt un rău necesar”, a declarat Viorel Moldovan în cadrul unui eveniment.


VIDEO Marius Niculae și Viorel Moldovan, prezenți la un eveniment de modă în București

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.