Liga Campionilor

Scandal-monstru după golul lui City » Ancelotti a făcut iureș pe bancă, acuzând două greșeli flagrante de arbitraj! Opinia expertului

+16 Foto
Golul de 1-1 marcat de Kevin De Bruyne în minutul 67 al semifinalei dintre Real Madrid și Manchester City a fost prefațat de o greșeală evidentă de arbitraj.

Articol de Adrian Jitea  —  Tuesday, 09 May 2023

Golul de 1-1 marcat de Kevin De Bruyne în minutul 67 al semifinalei dintre Real Madrid și Manchester City a fost prefațat de două decizii de arbitraj contestate.

În minutul 64, Vinicius a încercat o pasă la 20 de metri de careul advers. Mingea a lovit mâna lui Stones, apoi a părăsit suprafața de joc. 

FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Ar fi trebuit dictată o lovitură de la colțul terenului, dar „centralul” portughez Artur Soares Dias a hotărât ca jocul să fie reluat cu o repunere din colțul careului de 6 metri.

Greșeală de arbitraj înaintea golului marcat de Kevin De Bruyne

Câteva secvențe mai târziu, Kevin De Bruyne a adus egalarea, cu un șut puternic de la aproape 20 de metri. Banca Realului a izbucnit la adresa oficialilor partidei. Carlo Ancelotti a fost cel mai vehement și a văzut un cartonaș galben.

Ar fi trebuit să primim corner la acțiunea care a prefațat golul lor. Arbitrul nu a fost foarte atent, i-am reproșat asta și am primit un cartonaș galben
- Carlo Ancelotti, imediat după meci

Protocolul VAR nu prevede analizarea unor astfel de acțiuni, cornere dictate sau nu corect. În aceste condiții, reușita lui De Bruyne a fost validată.

Madrilenii au mai reproșat un lucru, considerând că mingea a ieșit în aut de margine chiar înaintea reușitei lui De Bruyne.

Pavel Fernández, specialistul în arbitraj al celor de la Marca, a explicat: „Golul nu putea fi anulat de VAR, pentru că Real Madrid a recuperat mingea după presupusa greșeală de arbitraj. A pierdut-o ulterior și a rezultat golul”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.