Liga Campionilor

Cea mai controversată fază a primei reprize din Real - City » Haaland și colegii lui au cerut cu vehemență penalty

+6 Foto
Manchester City a cerut un penalty în minutul 23 al disputei cu Real Madrid, turul semifinalei de Liga Campionilor, la scorul de 0-0, pentru un duel între Erling Haaland și Daniel Carvajal.

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 09 mai 2023

Manchester City a cerut un penalty în minutul 23 al disputei cu Real Madrid, turul semifinalei de Liga Campionilor, la scorul de 0-0, în urma unui duel între Erling Haaland și Daniel Carvajal.

Manchester City a controlat prima jumătate de oră a disputei de pe Santiago Bernabeu, dar fără a-l învinge pe Courtois. Pep Guardiola și elevii lui au cerut insistent o lovitură de la 11 metri în minutul 23.

Manchester City a cerut penalty în meciul cu Real Madrid

De Bruyne a executat lung o lovitură de la colțul terenului. Mingea a ajuns la Bernardo Silva, iar portughezul a recentrat-o la colțul lung.

Haaland a urmărit balonul, dar a fost incomodat ușor de Carvajal. Golgeterul la zi al competiției s-a prăbușit și a cerut penalty, la fel ca toți coechipierii lui aflați în preajmă.

Bine plasat, la 10 metri de fază, „centralul” portughez Artur Soares Dias nu a luat nicio măsură. Nici italianul Massimiliano Irrati, din camera VAR, nu a avut altă opinie.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.