Diverse

„Rețeaua Albanezu”. Dezvăluirile făcute de „România, te iubesc” despre prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu au avut dublul audienței celor 5 televiziuni de știri luate împreună, dar politicienii din toate partidele se fac că nu există

Foto: Alexandra Pandrea, Mediafax Foto via Hepta

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 mai 2023

O emisiune de investigație de la PRO TV a adunat singură de două ori și jumătate mai mulți oameni decât toate cele 5 televiziuni de știri, dar oficialitățile, partidele și canalele TV tac după informațiile făcute publice.

Despre ce e vorba? O sumedenie de firme românești cu datorii la stat au fost transferate către cetățeni din Albania. Multe nume duc la președintele liberal al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a dezvăluit echipa de investigații de la „România, te iubesc”, în emisiunea difuzată pe PRO TV. 

Valeriu Nicolae observă, într-un articol de opinie pentru cititorii Libertatea, că ignorarea subiectului de către partide este un alt simptom al faptului că lupta anticorupție dispare de pe agenda politică. Citeşte întreaga ştire: „Rețeaua Albanezu”. Dezvăluirile făcute de „România, te iubesc” despre prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu au avut dublul audienței celor 5 televiziuni de știri luate împreună, dar politicienii din toate partidele se fac că nu există. 

Citește mai multe pe Libertatea!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.