Liga 1

Gafă hilară în meciul decisiv pentru barajul de Conference League » Fostul portar de la FCSB s-a făcut de râs în prelungiri

FOTO: Captură TV @Orange Sport

Articol de Adrian Jitea  —  Friday, 12 May 2023

Răzvan Ducan (22 de ani) a comis o gafă hilară în prelungirile meciului FC Voluntari - FC Botoșani și i-a permis lui Ricardinho (29 de ani) să marcheze golul de 2-0. 

FC Voluntari a câștigat „finala” din play-out pentru barajul de Conference League. Ilfovenii au dominat clar disputa cu Botoșani, dar s-au lovit de zidul ridicat de Răzvan Ducan

FOTO. Răzvan Ducan, gafă uriașă în prelungirile din FC Voluntari - FC Botoșani 

Portarul adus de moldoveni de la FCSB în această iarnă a reușit câteva „parade” formidabile, dar s-a făcut de râs în prelungirile partidei. 

În al 3-lea minut adițional, Ricardinho a urmărit o pasă lungă, în exteriorul careului advers. Ducan a ajuns primul la minge. A încercat să protejeze până la ieșirea în afara suprafeței de joc, dar a calculat greșit. 

A urmat un dans amuzant, în joc de glezne, în timp ce fundașul gazdelor s-a strecurat prin dreapta și i-a furat balonul.

Ricardinho s-a îndreptat spre poarta rămasă goală și a stabilit rezultatul final, 2-0.

VIDEO. Nea Gică, liderul galeriei celor de la FC Voluntari, spectacol la meciul cu Botoșani: „Viața mea o împart alături de Voluntari”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.