Liga Campionilor

Mircea Lucescu și-a ales favorita din Liga Campionilor: „Protejatul meu e acolo. Vreau să câștige”

Mircea Lucescu (77 de ani) vrea ca Inter să ridice trofeul în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 12 mai 2023

Mircea Lucescu (77 de ani) vrea ca Inter să ridice trofeul în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Mircea Lucescu a analizat prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor. Antrenorul lui Dinamo Kiev are o mare favorită, Inter, echipă pe care a antrenat-o în sezonul 1998/1999.

„Il Luce” mai are un motiv pentru a-i susține pe milanezi. Acolo joacă armeanul Henrikh Mkhitaryan, fostul lui elev de la Șahtior.

Mircea Lucescu o susține pe Inter în Liga Campionilor 

„Mi-a plăcut foarte mult Inter împotriva Milanului. Pe San Siro l-am admirat pe protejatul meu Mkhitaryan. L-am antrenat ani de zile la Shakhtar Doneţk.

A făcut un meci grozav şi a marcat un gol fantastic, cel care a făcut 2-0. L-am felicitat trimiţându-i un mesaj, a meritat. Este un jucător de mare experienţă şi a atins acum un nivel cu adevărat excepţional.

Mi-ar plăcea ca Inter să câştige Liga Campionilor pentru el, Micki, dar şi pentru istoria mea acolo. Cred că vor merge să joace finala de la Istanbul şi vor da peste Manchester City.

Formaţia antrenată de Pep Guardiola este mai puternică pe hârtie, ar fi nevoie de un miracol pentru a câştiga Cupa, dar orice se poate întâmpla într-o finală.

Cred că Inter, în acest caz, ar avea şanse mai mari dacă ar juca împotriva lui Ancelotti, cu Real Madrid”, a spus Mircea Lucescu, potrivit Gazzetta dello Sport

VIDEO. Mircea Lucescu e ofertat și la 77 de ani: „Am avut discuții! Dacă plecam de la Dinamo Kiev era un act de trădare”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.