Liga 1

Știați? Pasiunea mai puțin cunoscută a lui Ionel Dănciulescu: „Rămân cu «clasicii»”

Ionel Dănciulescu e un împătimit al hip-hop-ului / Captură GSP Live

Articol de Remus Dinu  —  sâmbătă, 13 mai 2023

Ionel Dănciulescu (46 de ani), fostul mare atacant al lui Dinamo, i-a dezvăluit lui Costin Ștucan, la matinalul GSP Live, preferințele sale în materie de muzică. Un împătimit al hip-hop-ului, „Danciu-Gol” i-a enumerat pe artiștii săi favoriți.

Al doilea cel mai bun marcator din istoria campionatului românesc e un mare consumator de muzică underground, pasiune pe care nu și-a ascuns-o niciodată. Întrebat dacă e atras de vreun nume din noul val, Dănciulescu a explicat de ce „rămâne fidel genului old-school”.

Ionel Dănciulescu: „Rămân fidel genului old-school, nu sunt cu noul trend”

>

„Rămân fidel genului old-school. Nu prea sunt eu cu noul trend. Sigur, fiecare face ce vrea, ce știe mai bine pentru a produce bani, dar eu rămân cu «clasicii»! 

De la BUG Mafia am început să ascult hip-hop, apoi Paraziții, Alan&Kepa, Samurai, Nimeni Altu', ei sunt «veteranii». Mai ascult CTC, La Familia. Ce ascult în mașină? Acum, în general, ascult știri”, a spus Dănciulescu, la GSP Live.

În urmă cu câțiva ani, Dănciulescu publica pe contul de Instagram diverse fotografii cu hip-hoperii români Tudor Sișu și Cedry2k. Primul este fostul component al trupei „La Familia”, al doilea a fost pentru mult timp unul dintre interpreții pe val ai acestui stil.

„Fără bling-bling, fără bang-bang”

În 2013, Ionel Dănciulescu chiar s-a implicat în industria muzicală. Legendarul fotbalist a fost producătorul executiv al videoclipului melodiei „Despre un om”, o piesă celebră a rapper-ului Nimeni Altu'. 

„Nimeni Altu' le zice pe bune, fără înjurături, cu o lirică frumoasă, despre viaţă, fără bling-bling, fără bang-bang. Ascult cu plăcere, mă motivează această muzică înainte de meciuri”, povestea Danciu pentru Gazeta, la acel moment.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.