Liga 1

Anunță declinul echipei din play-off: „Am înțeles că scad investițiile, va juca în play-out și se va bate la retrogradare”

Rapid - Sepsi/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 13 mai 2023

Răzvan Pleșca, fost portar la Gaz Metan Mediaș, susține că are informații conform cărora vor scădea investițiile la Sepsi, din sezonul viitor, iar covăsnenii se vor bate la retrogradare.

Echipa din Sf. Gheorghe a reușit calificarea în play-off în actuala stagiune, acolo unde ocupă locul 6. În plus, Sepsi s-a calificat și în a doua finală consecutivă în Cupa României. Acolo, va da peste U Cluj, pe 24 mai.

Răzvan Pleșca, despre Sepsi: „Am înțeles că scad investițiile, va juca în play-out și se va bate la retrogradare”

„Am înţeles că Sepsi nu va mai fi o echipă de play-off în viitor. Se cam scad investiţiile. Bine, până la urmă, şi investiţiile, şi performanţele obţinute de Sepsi au fost mult peste nivelul oraşului şi peste nivelul echipei, că nu are tradiţie în fotbal. 

Şi am înţeles că aşa, uşor, uşor, de anul viitor o să revină la un loc în play-out şi la lupta pentru evitarea retrogradării. Nu sunt singur, că nu sunt eu conducător la Sepsi, dar aşa se aude. 

Eu cred totuşi că va încheia frumos aceast sezon şi va câştiga Cupa României”, a declarat Răzvan Pleșca, potrivit Prima Sport.

VIDEO. Cristiano Bergodi, după Rapid - Sepsi 0-0: „Suntem mulțumiți, până la urmă am câștigat un punct”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.