Liga 1

MM Stoica, furios » Reacție de un cuvânt în timpul meciului Craiova - Farul

MM Stoica, managerul de la FCSB, a avut o reacție de un singur cuvânt când a văzut penalty-ul primit de Farul cu CS Universitatea Craiova.

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 13 May 2023

MM Stoica, managerul de la FCSB, a avut o reacție de un singur cuvânt când a văzut penalty-ul primit de Farul cu CS Universitatea Craiova.

Oficialul roș-albaștrilor și-a exprimat nervii pe Facebook, considerând că Farul nu trebuia să primească penalty cu Universitatea Craiova. „Inacceptabil!!!”, a scris MM Stoica imediat după decizia lui Andrei Chivulete, verificată la VAR cu Istvan Kovacs.

Farul și FCSB se află în luptă directă la titlu, echipa lui Hagi fiind pe primul loc, cu un avans de 4 puncte.

Penalty-ul primit de Farul l-a enervat pe MM Stoica

Contactul dintre Mitrea și Alibec

Derby-ul din etapa #8 a play-off-ului a debutat cu un penalty acordat de brigada de arbitri condusă de Andrei Chivulete și ratat de Denis Alibec.

În minutul 5, Bogdan Mitrea a controlat defectuos un balon în propriul careu și s-a poticnit de Alibec.

Mai întâi, arbitrii din camera VAR, conduși de Istan Kovacs, au analizat dacă presupusul fault se petrece în interiorul careului. Apoi, au avut de stabilit dacă Alibec a căzut într-adevăr din cauza piciorului stâng al lui Mitrea, de care golgheterul liderului s-a împiedicat, sau a simulat.

După circa 5 minute de deliberări, timp în care meciul a fost oprit, Chivulete a fost chemat la marginea terenului să revadă faza. Concluzia? Lovitură de la 11 metri pentru Farul, ratată însă de Alibec în fața lui Laurențiu Popescu.

VIDEO. Sezonul lui Denis Alibec se încheie aici! Gestul inconștient al atacantului Farului

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.