Liga 1

Scenariul gândit de Mihai Stoica după Universitatea Craiova - Farul: „Ar fi cel mai palpitant campionat din istorie”

Mihai Stoica la FCSB, foto: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 14 mai 2023

După CSU Craiova - Farul 1-1, FCSB are șansa se apropie la un punct de trupa lui Gică Hagi, dacă va trece de CFR Cluj.

Înaintea partide de pe Arena Națională, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și-a imaginat un scenariu în care Farul, FCSB și CFR Cluj ar avea șanse la titlu în ultima etapă.

Scenariul gândit de MM Stoica pentru finalul Ligii 1

„Să spunem că CFR Cluj va câștiga cu noi, noi batem pe Farul și CFR Cluj o bate pe Sepsi. E un scenariu ca să fie cel mai palpitant campionat din istoria fotbalului românesc. 

În ultima etapă, Farul ar avea 47 de puncte, noi am avea 46 de puncte noi și 45 de puncte CFR Cluj. Și joacă CFR Cluj cu Farul, iar noi vom juca împotriva Rapidului. Și oricine poate câștiga campionatul. Bine, nu aș prea vrea acest scenariu...”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Se fac calcule... Eu spun că Farul are mari șanse să câștige campionatul. Și îl merită. Și un egal între FCSB și CFR Cluj ar fi util Farului.

Farul merită să câștige campionatul. S-a complicat cu acest egal, dar a ieșit bine până la urmă. Cred că duminică în mare... Ceva îmi spune că vom cunoaște deja... În mare, Farul va fi campioană. Va fi un rezultat pozitiv pentru Farul pentru că etapa viitoare să câștige campionatul. 

- Florin Răducioiu, la PrimaSport

Clasamentul live din play-off-ul Ligii 1

 Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.