Campionate

Guardiola s-a dus direct la galerie » Ce semnifică gestul făcut către suporteri

+6 Foto
Pep Guardiola, după Everton - Manchester City 0-3/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 14 mai 2023

Pep Guardiola a sărbătorit pe teren victoria lui Manchester City în deplasare cu Everton, scor 3-0, și s-a dus direct la galeria „cetățenilor” după fluierul final.

Pep le-a arătat fanilor echipei sale două degete, care semnifica numărul de victorii necesare pentru a cuceri matematic titlul. Totul s-a schimbat însă după câteva ore, la finalul meciului Arsenal - Brighton 0-3. City mai are nevoie de o victorie pentru a deveni campioană.

+6 Foto
Pep Guardiola, după Everton - Manchester City 0-3/ foto Imago Images

Manchester City e campionă cu o victorie

Pentru a lua titlul și a nu mai depinde de ce face Arsenal, echipa de pe locul doi, City are nevoie de o victorie în ultimele 3 meciuri.

„Cetățenii” joacă etapa viitoare cu Chelsea, acasă, pe 21 mai. Cu o victorie în acest meci, nu ar mai conta ce face Arsenal îl ultimele sale două meciuri. Astfel, Pep și elevii săi pot sărbători titlul în fața propriilor fani.

Ar fi al treilea titlu consecutiv câștigat de Manchester City și al 5-lea cu Guardiola pe bancă. Pep îi antrenează pe „cetățeni” din 2016. A pierdut titlul doar în 2017, în fața lui Chelsea, și în 2020, când Liverpool lua campionatul după o pauză de 30 de ani.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.