Liga 1

Anunțul zilei la FCU Craiova » L-au convins pe Mititelu: 3 jucători au semnat azi prelungirea contractelor!

FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 15 mai 2023

După ce și-a asigurat locul la barajul din play-out pentru Conference League, FCU Craiova a decis să prelungească înțelegerile a trei jucători, 

În urmă cu o lună, GSP scria că Adrian Mititelu va decide în funcție de prestațiile din ultimele meciuri ce se va întâmpla cu Mascarenhas și Piccolomo.

Iar azi, formația condusă de Adrian Mititelu, a anunțat că Lorenzo Paramatti și cei doi jucători au semnat noi contracte.

Trei jucători de la FCU Craiova și-au prelungit contractele

Lorenzo Paramatti și formația noastră au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului pentru încă un sezon. Matheus Mascarenhas și clubul nostru au ajuns la un acord privind o nouă înțelegere, valabilă pentru următoarele două sezoane. Venit în această iarnă, la fel ca Matheus, Giovanni Piccolomo și-a prelungit contractul cu Știința pentru următoarele două stagiuni, până la finalul sezonului 2024/25. 

- comunicat FCU Craiova

  • Matheus Mascarenhas (24 de ani) - este un fundaș brazilian care a venit la FCU Craiova în ianuarie 2023. A bifat 15 meciuri pentru olteni
  • Lorenzo Paramatti (28 de ani) - este un fundaș central italian, venit în septembrie 2020. A jucat 24 de partide în acest sezon, marcând un gol.
  • Giovanni Piccolomo (29 de ani) - este un mijlocaș ofensiv, braziliano-italian. A venit în februarie la FCU Craiova și a jucat 9 partide, în care a marcat un gol.

L-au convins pe Mititelu

În categoria jucătorilor care au viitorul incert la Craiova se mai află atacantul Vladislav Blănuță. Vârful de 21 de ani a fost împrumutat un sezon, de la Pescara, iar oltenii au opțiunea de a-l transfera definitiv în schimbul a 400.000 de euro.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.