Liga 1

„Tactici murdare” înaintea finalei Superligii » Ultrașii Farului au aflat deja unde se cazează FCSB

Articol de Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 16 May 2023

Farul - FCSB poate fi meciul care decide noua campioană, iar ultrașii formației lui Gică Hagi sunt deciși să îi încurce pe roș-albaștri prin orice mijloace.

  • Partida din etapa #9 a play-off-ului se joacă duminică, la Ovidiu, de la 21:00, liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Din informațiile Gazetei Sporturilor, ultrașii Farului au aflat la ce hotel se va caza FCSB în Constanța și au pus la cale un plan pentru a-i deranja pe jucători.

Fanii Farului vor să meargă la hotelul FCSB

Astfel, planul ar fi ca în noaptea de dinaintea meciului pentru să nu li se permită jucătorilor lui Charalamobous să se odihnească.

Așa au procedat și înainte de Farul - Sepsi 

Suporterii constănțenilor au procedat la fel și la finalul lunii februarie, înainte de meciul cu Sepsi, din etapa 28-a. Înaintea meciului, în jurul orei 3 dimineața, ultrașii au lansat artificii lângă hotelul unde a fost cazată delegația lui Sepsi, 

>

Ca la Liverpool - Real Madrid 

Astfel de scene reprobabile au avut loc de curând și la nivel european, înaintea meciului tur dintre Liverpool și Real Madrid din optimile Champions League.

Fanii „cormoranilor” au lansat mai multe artificii lângă hotelul unde s-au odihnit elevii lui Carlo Ancelotti, însă zgomotul produs nu a părut că i-a deranjat prea mult pe madrileni. A doua zi, Real Madrid a făcut un meci mare și a învins-o pe Liverpool cu 5-2 chiar pe Anfield.

Calcule pentru lupta la titlu

  • Farul este lider și este la mâna ei. Constănțenii nu trebuie să piardă mai mult de un punct în lupta cu FCSB din ultimele două runde.
  • Și FCSB este la mâna ei. Formația finanțată de Gigi Becali trebuie să câștige meciul cu Farul de runda viitoare pentru a urca pe primul loc. Mai are o variantă, să scoată o remiză la Constanța, iar în ultima rundă să câștige derby-ul cu Rapid. În această situație, Farul trebuie să se încurce cu CFR.
  • Trofeul poate fi înmânat chiar duminică, 21 mai, dacă Farul o învinge pe FCSB
  • În cazul în care Farul și FCSB termină la egalitate de puncte, trupa lui Gică Hagi va deveni campioană. Bucureștenii au beneficiat de rotunjire la intrarea în play-off.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.