Handbal

CSM București a sărbătorit titlul într-o atmosferă dezolantă » Câți spectatori au asistat în Polivalentă la înmânarea trofeului

CSM București sărbătorește titlul de campioană în „Liga Florilor”, la finalul victoriei 31-21 în fața celor de la CSM Slatina.

Articol de Raed Krishan (foto), Andrei Petrescu  —  Tuesday, 16 May 2023

CSM București a sărbătorit titlul de campioană în „Liga Florilor”, la finalul victoriei 31-21 în fața celor de la CSM Slatina.

CSM București și-a recâștigat coroana pierdută anul trecut în fața Rapidului. A cucerit al 6-lea trofeu în „Liga Florilor”, într-un sezon intern impecabil, fără eșec înaintea rundei finale.

VIDEO. CSM București, campioana handbalului feminin

Fanii „tigroaicelor” n-au fost atât de impresionați de parcurs. Aproximativ 500 de spectatori s-au prezentat în sala Polivalentă din București la meciul cu CSM Slatina, cel care a prefațat înmânarea trofeului.

A fost o liniște stranie pe durata celor 60 de minute de joc efectiv. Discuțiile dintre jucătoare au putut fi auzite clare, doar câteva vuvuzele deranjând apatia.

După aproximativ o oră petrecută la vestiare, Cristina Neagu și colegele au revenit pe parchet a doua rundă a petrecerii. Bătrâna Polivalentă a arătat că încă poate produce un spectacol de lumini, iar Siraba Demeble a „furat” trofeul și l-a ridicat în fața fanilor. 

În tot acest timp, Neagu avea „o luptă” mai complicată decât toate din acest campionat, cu dopul unei sticle de șampanie. Interul stânga a reușit în cele din urmă și a urmat o „împărtășanie” din Cupă.

Sărbătoarea a durat minute bune, un tur al Polivalentei, urmat de autografe și fotografii.

>

CSM București vrea și Cupa

În afara titlului, CSM mai are șansa câștigării unui trofeu în această săptămână. Sâmbătă, de la 15:00, „tigroaicele” vor juca în semifinala Cupei României împotriva celor de la Dunărea Brăila, iar elevele lui Adi Vasile sunt mari favorite.

VIDEO. Cristina Neagu, declarații după titlul câștigat de CSM București: „Am fost foarte dezamăgite anul trecut, de asta este și bucuria mai mare acum”

>

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.