Liga 1

Varga îl vrea pe Șumudică înapoi la CFR Cluj » Antrenorul confirmă: „Chiar am vorbit, i-am transmis ce cred”

Marius Șumudică (52 de ani), în prezent la Al-Raed în Arabia Saudită, spune că a discutat cu Ioan Varga și că ar fi dorit înapoi la CFR Cluj.

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 16 mai 2023

Marius Șumudică (52 de ani), în prezent la Al-Raed în Arabia Saudită, spune că a discutat cu Ioan Varga și că ar fi dorit înapoi la CFR Cluj. 

CFR Cluj are un sezon de dat uitării. A ratat deja titlul, iar calificarea în ediția următoare a cupelor europene depinde de rezultatele din ultimele două runde. 

Dan Petrescu mai are contract un sezon. Încă nu a semnat prelungirea, iar în intervențiile recente a dat de înțeles că ia în calcul o plecare în afară. Gazeta a scris astăzi despre posibila destinație a antrenorului.

Marius Șumudică, schimb de mesaje cu Ioan Varga

Întrebat în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport” dacă sunt adevărate zvonurile că Ioan Varga l-ar fi contactat, Marius Șumudică a confirmat. 

„Ai auzit bine, da, dar nu se pune problema ca eu să revin în fotbalul românesc. Eu am rămas în relații bune cu Neluțu, chiar dacă mi s-au închis porțile, să nu mai merg la antrenament. Chiar i-am dat niște mesaje zilele trecute, am vorbit cu el, i-am transmis ce cred eu”, a fost reacția lui Șumudică. 

Marius Șumudică a mai pregătit-o pe CFR Cluj între 2 iunie 2021 și 28 august 2021. I-a condus pe vișinii în 15 meciuri, reușind să câștige 9 dintre acestea. A lăsat-o pe CFR Cluj pe primul loc în campionat, cu 6 victorii în tot atâtea etape, și calificată în grupele Conference League.

Marius Șumudică, la porțile stadionului

Despărțirea a fost una cu scandal. Finanțatorul Ioan Varga i-a interzis accesul lui Șumudică la antrenamentele formației. Au fost scene șocante, cu oameni de ordine puși să îl oprească pe antrenor.

VIDEO. Gigi Becali a comentat victoria echipei sale cu CFR Cluj: „A fost ceva normal”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.