Liga 2

Scandal teribil la Buzău - Oțelul » Dorinel Munteanu și Adrian Mihalcea, aproape de bătaie! Înjurături incredibile: „Nu mi-e teamă”

+6 Foto
Dorinel Munteanu și Adrian Mihalcea au fost cu greu stăpâniți în timpul meciului Gloria Buzău - Oțelul Galați, scor 1-0, din penultima rundă a play-off-ului ligii secunde.

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto)  —  Tuesday, 16 May 2023

Dorinel Munteanu și Adrian Mihalcea au fost cu greu stăpâniți în timpul meciului Gloria Buzău - Oțelul Galați, scor 1-0, din penultima rundă a play-off-ului ligii secunde. 

  • Calcule: Oțelul va promova direct în Liga 1 dacă va obține același rezultat ca Dinamo în ultima rundă. În caz contrar, „câinii” vor reuși „marea evadare”. Conform FRF, principalul criteriu în cazul egalității îl reprezintă punctele obținute în sezonul regular
  • Meciurile din ultima etapă: Oțelul - Unirea Dej și Poli Iași - Dinamo.

Oțelul s-a considerat dezavantajată în trei rânduri în timpul partidei de la Buzău, una care a amânat încă o dată sărbătoarea promovării matematice în Liga 1.

Scandal la Buzău între Dorinel Munteanu și Adrian Mihalcea

Spiritele s-au încins în minutul 78. Dorinel Munteanu și Adrian Mihalcea s-au certat pe marginea terenului. Antrenorul Oțelului s-a luat de omologul lui. I-a arătat un tricou roșu și a strigat: „Ia tricoul lui Dinamo pe tine”.

Conflictul a continuat și în prelungirile partidei. Mihalcea a văzut cartonașul roșu după ce a întârziat executarea unui aut, apoi a simulat jenant o lovitură primită în figură. A urmărit secvențele finale pe gard, apoi a coborât pe teren și a fost la un pas de bătaie cu fotbaliștii Oțelului.

VIDEO. La un pas de bătaie pe gazon după Gloria Buzău - Oțelul Galați

>

Scandalul a continuat și în drumul spre vestiare. Munteanu l-a înjurat pe Mihalcea pe hol, cuvinte imposibil de reprodus, apoi a transmis că refuză să discute cu televiziunile.

„Dau interviu doar la televiziunea mea de la Galați, atât. Aaaa, să mă amendeze, să mă suspende. Gata, m-am săturat, nu mi-e teamă!”, a strigat Dorinel. Apoi, a întrebat de Mihalcea: „Unde e, mă, dinamovistul ăla?”.

Tehnicianul oaspeților s-a certat cu o persoană din delegația adversă, fiind amenințat direct: „Nu mai calci în Buzău”. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.