Campionate

Barcelona, interesată de un septuplu campion în Bundesliga cu Bayern Munchen » Fotbalistul așteptat de Xavi pe Camp Nou

Mijlocașul celor de la Bayern Munchen, Joshua Kimmich (28 de ani), este dorit de FC Barcelona, noua campioană a Spaniei. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  miercuri, 17 mai 2023

Mijlocașul celor de la Bayern Munchen, Joshua Kimmich (28 de ani), este dorit de FC Barcelona, noua campioană a Spaniei. 

Xavi Hernandez (43 de ani), antrenorul grupării de pe Camp Nou, îl apreciază foarte mult pe Joshua Kimmich și ar vrea să-l aducă în Catalunia în fereastra de transferuri din această vară, scrie cotidianul spaniol Mundo Deportivo. 

Joshua Kimmich, fotbalistul lui Bayern Munchen, dorit de FC Barcelona 

Sursa citată mai arată că tehnicianul celor de la FC Barcelona apreciază foarte mult versatilitatea internaționalului german, fotbalist care poate juca oriunde la mijlocul terenului, dar, la nevoie, poate evolua și pe poziția de fundaș dreapta.

Transferat în iulie 2015 de Bayern Munchen de la VFB Stuttgart, Joshua Kimmich a bifat 345 de jocuri în tricoul bavarezilor, a marcat de 40 de ori și a pasat decisiv în 94 de rânduri. 

19 trofeea cucerit Joshua Kimmich cu Bayern Munchen: 7 titluri în Bundesliga, 3 Cupe ale Germaniei, 6 Supercupe ale Germaniei, 1 trofeu UEFA Champions League, o Supercupă a Europei și un Campionat Mondial al Cluburilor

Spaniolii mai scriu că Joshua Kimmich ar fi dorit și de Pep Guardiola în Anglia, la Manchester City. Kimmich ar lucra astfel din nou cu antrenorul „cetățenilor”, după ce cei doi au colaborat și la Bayern Munchen. 

În actuala stagiune, Joshua Kimmich a jucat 45 de meciuri în tricoul lui Bayern Munchen, în toate competițiile. A punctat de 7 ori și a dat 11 pase de gol. 

VIDEO. Rezumat: Espanyol - FC Barcelona 2-4

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.