Campionate

Cel mai bogat fotbalist din lume a rămas din nou liber de contract » Unde fusese legitimat ultima oară

Faiq Bolkiah (25 de ani), cel mai bogat fotbalist din lume, cu o avere estimată la 20 de miliarde de dolari, a rămas fără echipă după despărțirea de gruparea thailandeză FC Chonburi. Foto: Instagram @fjefrib

Articol de Vlad Roșu  —  miercuri, 17 mai 2023

Faiq Bolkiah (25 de ani), cel mai bogat fotbalist din lume, cu o avere estimată la 20 de miliarde de dolari, a rămas fără echipă după despărțirea de gruparea thailandeză FC Chonburi. 

Fotbalistul născut în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, dar care reprezintă la nivel internațional Brunei, a anunțat, pe contul personal de Instagram, plecarea de la formația care ocupă poziția a 6-a în clasamentul primei ligi din Thailanda. 

Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist al lumii, a rămas din nou liber de contract, după plecarea de la FC Chonburi

„Vreau să le mulțumesc celor de la FC Chonburi pentru momentele incredibile petrecute în ultimele două sezoane la echipă. Vreau să le zic mulțumesc și fanilor, care au fost uimitori încă din prima zi în care am ajuns la club. 

Vă doresc tot binele din lume și sper că într-o zi ne vom întâlni din nou”, a fost mesajul lui Faiq Bolkiah. 

În acest sezon, Faiq Bolkiah a jucat 18 meciuri pentru FC Chonburi, reușind să puncteze de două ori . 

Faiq Bolkiah, care evoluează pe postul de extremă stânga, a început fotbalul în Anglia, acolo unde a evoluat la echipele de juniori ale celor de la Southampton, Arsenal, Chelsea și Leicester. 

În afară de FC Chonburi, la nivel de seniori a mai fost legitimat numai în Portugalia, la Maritimo, formație unde nu a bifat însă vreo apariție.

6 selecțiiare Faiq Bolkiah în naționala de seniori a Bruneiului. A marcat un gol

Faiq Bolkiah este cel mai bogat fotbalist al lumii 

Faiq Bolkiah este fiul prințului Bruneiului și nepotul lui Hassanal Bolkiah, Sultan al Bruneiului, care are o avere care ajunge la 28 de miliarde de dolari! El joacă fotbal din pură pasiune, partea financiară nefiind o problemă pentru el.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.