Special

Mirel Rădoi, invitat într-o ediție specială a podcastului „Profu' de Sport”, realizată în Arabia Saudită » Interviu amplu, cu cărțile pe față, cu fostul selecționer

Mirel Rădoi se deschide în fața cititorilor Gazetei într-un interviu amplu, de două ore și jumătate

Articol de GSP.RO  —  joi, 18 mai 2023

Fostul selecționer Mirel Rădoi a fost invitat joi la podcastul „Profu' de Sport”. Ediția specială, realizată de redactorul-șef Cătălin Țepelin în Arabia Saudită, la sediul clubului lui Rădoi e disponibilă pe toate canelele GSP.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani s-a deschis în fața cititorilor Gazetei într-un interviu amplu, de două ore și jumătate, primul pe care-l acordă de la plecarea din România către paradisul financiar din Golf. 

Mirel Rădoi a vorbit pe larg despre „divorțul” de Universitatea Craiova, despre mandatul său suculent de la prima reprezentativă, dar și despre momentele petrecute la FCSB și relația actuală pe care o are cu Gigi Becali

Ce-și reproșează după șapte ani în antrenorat? Ce regrete a acumulat de-a lungul carierei? Cât cheltuiește pe marile sale pasiuni? Totul, într-o ediție inedită a sportcastului ajuns la episodul #16. 

Redactorul șef al Gazetei a asistat, marți seara, la meciul echipei antrenate de Mirel Rădoi, Al Tai, cu Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo. Citește AICI un reportaj exclusiv: cum arată un meci al lui CR7 în Arabia: străzi blocate, zâmbete sub niqab, Messi și SIUUUUU!

După acest meci, Mirel Rădoi s-a certat cu conducătorii clubului și s-a despărțit de Al Tai! Contractul său era valabil până în vară, iar Rădoi explica în podcastul GSP ce nemulțumiri și așteptări avea în relația cu clubul. 

Despre podcastul „Profu' de sport” - proiectul special al Gazetei

Mai multe detalii despre formatul video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. 

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

>

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte interviuri de la podcastul „Profu' de Sport”:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.