Liga 1

Virgil Drăghia a semnat prelungirea cu Rapid: „Iubesc acest club”

Virgil Drăghia, 32 de ani, va evolua la Rapid și în sezonul următor. Tocmai a semnat prelungirea contractului.

Articol de Alexandru Barbu  —  miercuri, 17 mai 2023

Portarul Virgil Drăghia, 32 de ani, va fi sub contract cu Rapid și în sezonul următor. Tocmai a semnat prelungirea înțelegerii.

Fiind crescut în Giulești, orice clipă petrecută la acest club este ceva incredibil. Iubesc acest club și sunt fericit că pot face parte din această echipă. Sunt sigur că putem face lucruri mărețe în viitorul sezon, însă eu am speranță și la acest final de stagiune, când vom da totul pentru victorii în ultimele două partide. 

Le mulțumesc celor care au încredere în noi și care ne sunt mereu alături! Hai Rapid!”, a declarat Drăghia pentru site-ul oficial al alb-vișiniilor.

Virgil Drăghia continuă la Rapid

Drăghia e cel mai vechi component al echipei lui Mutu. A debutat în 2011, iar de-atunci a bifat 113 apariții în Giulești. În actuala stagiune, goalkeeperul a prins numai 4 jocuri, toate în Cupa României. E portarul de rezervă, în campionat fiind preferaț Horațiu Moldovan.

În ultimele zile, Rapid a prelungit contractele a încă doi fotbaliști săriți bine de 30 de ani:

Cu Săpunaru și Junior Morais am prelungit. Din ce știu eu, vom prelungi și cu Dragoș Grigore (n.r. - 36 de ani), dar e decizia lui Daniel Niculae și a staff-ului tehnic

- Victor Angelescu, acționar Rapid

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.