Handbal

Adi Vasile, după ce a câștigat titlul de campion cu CSM București: „Nu mai e nicio echipă în Europa care să fie neînvinsă în afară de noi”

+18 Foto
Adrian Vasile

Articol de Andrei Petrescu  —  miercuri, 17 mai 2023

Adrian Vasile (40 de ani), antrenorul celor de la CSM București, a oferit primele reacții după ce a cucerit titlul de campion alături de „tigroaice”.

CSM București și-a recâștigat coroana pierdută anul trecut în fața Rapidului. A cucerit al 6-lea trofeu în „Liga Florilor”, într-un sezon intern impecabil, fără eșec înaintea rundei finale. Antrenorul Adi Vasile a analizat parcursul formației sale pe durata întregului sezon. 

VIDEO Adrian Vasile: „Este foarte dificil să joci pe trei planuri și să-ți păstrezi motivarea, concentrarea”

>

„Evident că e foarte frumos să primești medaliile acasă, să poți să te bucuri. Câteodată pare ușor, dar sezonul ăsta a fost foarte greu să joci pe 3 planuri, să-ți găsești întotdeauna concentrarea și motivația. Foarte rar sunt omul care laudă, dar vreau să vă spun că nu e nicio echipă în Europa care cu o etapă înaintea finalului de campionat să fie neînvinsă. 

Cred că este un lucru important și foarte greu de atins cel pe care l-am făcut. Competiția este tot mai acerbă în România și în Europa, sunt tot mai mulți competitori. Fetele și fanii merită foarte multe felicitări pentru că au fost alături de noi tot sezonul. Vom merge acasă, apoi mâine vom avea antrenament. 

Am sărbătorit după ce ne-am întors de la Brăila, pentru că acela a fost meciul la care am câștigat matematic campionatul și e bine ca atunci când faci un lucru bun să-l și bifezi pentru că e tare important. Concentrarea este acum pe Cupa României pentru că în week-end este o altă competiție importantă”, a declarat Adrian Vasile după ce a primit medalia de campion.

VIDEO Declarațiile Crinei Pintea și ale Andreei Ailincăi, sora sa mai mică după câștigarea titlului

>

Citește și alte știri despre handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.