Liga Campionilor

Ancelotti, categoric » Ce se întâmplă după umilința cu Manchester City

Carlo Ancelotti/ foto: Gulliver/GettyImages

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 18 mai 2023

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a anunțat ce se va întâmpla cu postul său după umilința cu Manchester City, scor 0-4, în returul semifinalelor Champions League.

Carlo a declarat că nu există dubii. Va rămâne în club și sezonul viitor, când va încerca să câștige Champions League. Contractul său cu Real Madrid expiră în 2024.

Carlo Ancelotti: „Anul viitor voi fi aici”

„Nu există niciun dubiu în privința mea. Cred că președintele clubului a fost foarte clar în urmă cu 15 zile (n.r. - Florentino Perez susține că Ancelotti nu va pleca înainte de 2024).

Înfrângerea asta e doar un pas spre îmbunătățire. Anul viitor voi fi aici și mă voi lupta pentru un nou trofeu Champions League”, a declarat Ancelotti, citat de Fabrizio Romano.

2 Champions Leaguea câștigat Carlo Ancelotti cu Real Madrid, în 2014 și 2022

Carlo Ancelotti, despre meciul cu Manchester City: „Nimeni nu poate spune că atitudinea a fost proastă”

Carlo Ancelotti a vorbit și despre înfrângerea cu Manchester City și a recunoscut superioritatea evidentă a adversarului.

„Au jucat mai bine și au meritat să câștige. Au pus multă presiune pe noi la început și asta a funcționat bine pentru ei, pentru că ne-au îngreunat foarte mult jocul. Din acel moment, a fost dificil să revenim în joc. Am încercat în a doua repriză, dar nu ne-a ieșit.

L-am felicitat pe Guardiola, pentru că au jucat mai bine decât noi. Anul trecut am reușit să îi batem, iar anul acesta a fost rândul lor.

Am jucat împotriva unui adversar care a meritat să câștige. Ei au preluat conducerea și de acolo și-au putut face jocul. Au fost superiori, așa cum am fost și noi anul trecut”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit AS.

La conferința de presă, italianul a fost întrebat despre atitudinea echipei sale, moment în care a replicat dur, vizibil deranjat: „Atitudine? De ce să vorbim despre atitudine? Nimeni nu poate spune că atitudinea a fost proastă”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.